Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ronald Koeman spreekt heldere verwachting uit over fitheid Teun Koopmeiners bij het Nederlands elftal

Laatste update:

Het ging voor Koopmeiners mis bij het inschieten, zo geeft Koeman aan. "Bij de eerste bal die hij afwerkt, schiet het in zijn lies. We weten nog niet hoe het is met Koopmeiners. Dat gaan we morgenochtend vroeg zien in de testresultaten. Maar ik heb slechte vermoedens."

Koeman laat verder weten enorm te balen van de blessure van de linkspoot, ook voor hem persoonlijk. "Als iemand het verdient, dan is het Teun."

Koeman krijgt tevens de vraag of hij denkt dat de blessures van Frenkie de Jong en Koopmeiners in verband staan met de 'overvolle voetbalkalender'. "Dat denk ik wel. Ik begrijp dat Polen ook getroffen is met Lewandowski. Ja, dit zal zo wel vaker gebeuren." Robert Lewandowski moest zich in de oefeninterland tegen Turkije na ruim een half uur laten wisselen.

Koopmeiners werd in de startopstelling vervangen door Jerdy Schouten, die ook al negentig minuten maakte in de wedstrijd tegen Canada een paar dagen eerder (4-0 winst). Tegen IJsland werd de PSV'er na ruim een uur gewisseld voor Georginio Wijnaldum.

Virgil van Dijk


Ook aanvoerder Virgil van Dijk reageert teleurgesteld op het uitvallen van Koopmeiners en De Jong. "Dat is natuurlijk balen, vooral voor hen", zegt de Liverpool-verdediger voor de camera van ESPN.

"Maar voor ons natuurlijk ook. Het is iets waar we teleurgesteld over zijn, maar goed, we moeten verder en dat gaan we ook doen. We hebben vandaag ook wel wat laten zien, maar dat neemt niet weg dat het wel balen is."

"Dat Teun niet meegaat is bij mij nog niet bevestigd, maar het ziet er niet goed uit. Het is klote", besluit Van Dijk.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

'Memphis is niet mijn spits bij Oranje, ik zou het weer met Brobbey proberen'
35
Ongemakkelijkheid spat er vanaf: Duitse tv studio gaat los op Snollebollekes
0
Pak 3x je inzet als Bart Verbruggen de 0 houdt bij Nederland-Oostenrijk!
0
'Als Weghorst de winnende maakt in de EK-finale kan ik niet helemaal blij zijn'
49
Real Madrid neemt afscheid van icoon die maar liefst 26 prijzen veroverde
18
Oranje kan beter eerste worden: 'Anders gek getikt door Duitsland en Spanje'
47

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties