Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ronald Koeman wijst kritische Didier Deschamps op 16 november 2018

Laatste update:

Koeman lijkt niet geschrokken van de uitspraak. Op de persconferentie voorafgaand aan de uitwedstrijd tegen Getafe van zaterdagavond maakt de oefenmeester duidelijk dat 'iedereen mag zeggen wat hij wil'. Uitspraken als die van Griezmann 'horen erbij', voegt hij toe. "Ik heb Antoine gisteren gesproken. Omdat ik het wilde, niet vanwege zijn uitspraken. We hebben gesproken over zijn positie op het veld en over zijn vorm. Ik heb hem uitgelegd dat ik het beste voor heb met de ploeg. En ja, ik vind dat hij het best tot zijn recht komt in een vrije rol op de rechterflank."

Eerder deze maand zette Deschamps al vaagtekens bij de rol die Griezmann vervult onder Koeman. "Ik kan niet begrijpen waarom hij niet een meer centrale rol speelt", zei de bondscoach van les Bleus over het 4-2-3-1-systeem van de Nederlander, die voorlopig Philippe Coutinho en Lionel Messi centraler laat spelen. Koeman dient zijn collega subtiel van repliek. "Ik kan me herinneren dat we tegen Frankrijk speelden toen ik nog bondscoach was van het Nederlands elftal. Griezmann speelde toen ook op de rechterflank", doelt hij op een Nations League-wedstrijd van 16 november 2018 (2-0 nederlaag).

Ver esta publicación en Instagram

?? ?? ??? ? ?? Kroatië - Frankrijk 1-2? ? 8'? ? ???? Antoine Griezmann stijgt na woensdagavond een plaatsje op de topscorersranglijst aller tijden van Frankrijk ? ? 52 - Thierry Henry ? 43 - Olivier Giroud ? 41 - Michel Platini ? 34 - David Trezeguet ? 32 - ?????????????? ??????????????????? 31 - Zinédine Zidane ? ? #griezmann #frankrijk #legend #france #lesbleus

Una publicación compartida de Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) el

"Uiteindelijk is het aan mij om te bepalen wat het beste is voor het team. Ik weet dat hij op de rechterflank en op andere posities uit de voeten kan", vult Koeman aan. Hij neemt zijn pupil niets kwalijk. "Hij werkt al zo hard mogelijk. Hij is gedisciplineerd, maar hij moet nog wat fortuinlijker worden in zijn aanvallende acties.Tegen Sevilla waren er wat momenten waarop zijn positionering beter kon", doelt de oefenmeester op de competitiewedstrijd van 4 oktober, waarin zijn ploeg in het eigen Camp Nou niet verder kwam dan een 1-1 gelijkspel.
.
Koeman maakt duidelijk dat hij 'geen probleem' heeft met Griezmann. "Mijn taak is om het maximale uit iedere speler te halen, maar ik kan er maar elf opstellen. Iemand moet op 'nummer tien' staan; iemand op 'nummer negen'... Het is aan een speler zelf om de beste vorm te vinden", vervolgt de Nederlander. "Ik houd er niet van om spelers een heel andere rol toe te kennen dan ze gewend zijn, maar dat doe ik ook niet met Griezmann. Hij kan op rechts spelen. Ik snap dat hij misschien een voorkeur heeft voor een andere positie, maar we kunnen niet met twee nummers tien spelen."

Zou jij Antoine Griezmann op de rechterflank zetten bij Barcelona?

Meer nieuws

Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
13
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
2
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
1
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
7
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
12
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
30

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties