Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ronald Koeman zet vraagtekens: 'Je hebt een loep nodig om dat te zien'

Laatste update:

"Ik ben trots op wat mijn team in LaLiga laat zien", benadrukte Koeman na afloop. "Het team laat zien fysiek sterk te zijn. In de eerste helft waren we wat wisselvallig, maar na de 2-1 hebben de spelers goed gereageerd. We speelden te veel door het midden en minder over de zijkanten. Maar we hebben laten zien wat onze kwaliteiten zijn én dat we zeer gemotiveerd zijn." Koeman kreeg de vraag of de tweestrijd met PSG op het best mogelijke moment voor Barcelona komt. "We hebben het vertrouwen dat we een ronde verder kunnen komen. PSG mist spelers en wij missen spelers. We zullen bepaalde dingen goed moeten doen als we ze willen uitschakelen. Het zal een prachtige wedstrijd worden."

"PSG heeft een sterk team, maar wij ook. We zullen meer dan ooit zeer efficiënt moeten zijn in aanvallend opzicht en tegelijkertijd goed moeten verdedigen", blikte de Nederlander vooruit op de dubbele ontmoeting met de Parijzenaars. "Ik zie twee teams die aan elkaar zijn gewaagd. We zijn een team dat veel kansen creëert en dat moet voor veel zelfvertrouwen zorgen. Maar het is natuurlijk altijd beter als alle spelers beschikbaar zouden zijn."

Koeman koos ervoor om de achttienjarige Ilaix Moriba zijn debuut in LaLiga te laten maken. Dat deed de middenvelder meteen als basiskracht, net als vorige maand in het bekerduel met Cornellà. Moriba gaf de assist bij de 1-0 van Trincao, maar leidde met een foute pass ook de 2-1 van Luis Rioja in. Koeman kreeg de vraag of hij al wat tegen de tiener, die enkele minuten later door Pedri werd afgelost, had gezegd. "Nee, nog niet. Je kan altijd een foute pass geven, maar zo'n breedtepass mag niet fout gaan. Hij is nog jong en moet veel leren. Voetballers maken altijd fouten. Het gaat er meer om waar je ze maakt."

Koeman betreurde dat een doelpunt van Messi vijf minuten voor het verstrijken van de eerste helft werd afgekeurd. Na een pass van Sergio Busquets stuitte Antoine Griezmann op doelman Fernando Pacheco, waarna de Argentijn de rebound verzilverde. De VAR oordeelde dat Griezmann (minimaal) buitenspel stond en dus ging de treffer van de Argentijn niet door. "Je hebt een loep nodig om daar buitenspel in te zien. Meer ga ik niet zeggen. Alleen dat ik verrast ben. Het is beter om het niet meer over de VAR te hebben, omdat het niet de schuld van de arbiter is. Ik heb het nu meerdere keren bekeken en ik vind het geen buitenspel. Ieder weet voor zich wat hij moet doen. We hebben gewonnen en dat is het belangrijkste."

Koeman kreeg vragen over Riqui Puig ('Hij ontwikkelt zich goed op meerdere vlakken, een geweldige wedstrijd'), Trincao ('Hij heeft elke dag meer zelfvertrouwen, hij is veel meer betrokken en geconcentreerd') en uiteraard Messi. "Hij maakt een blije indruk", vertelde hij over zijn sterspeler. "Het is voor hem makkelijker als zijn teamgenoten hem begrijpen. We hebben een Messi in vorm nodig om PSG uit te schakelen."

-

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
0
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
121
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties