Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ronald Koeman ziet worsteling bij Ajax: 'Het is voor hem tegenvallend'

Laatste update:

Na de bekendmaking van de voorselectie van Oranje was menigeen verbaasd over de aanwezigheid van Promes. Ook Johan Derksen vroeg zich af waarom de Ajacied in de selectie zat. "Lachwekkend", stelde de analist bij Veronica Inside. "Op basis van het verleden zit Promes wel bij de selectie en Calvin Stengs niet. Dat is onbegrijpelijk. Dat is honderd procent een toekomstige Oranje-international. Die had je nu kunnen laten ruiken, kunnen laten wennen."

Koeman stelt bij Studio Voetbal van de NOS dat het nog onzeker is of Promes bij de definitieve selectie zit, ook gezien zijn fitheid. "Promes is afwachten, ook omdat hij niet veel gespeeld heeft", aldus Koeman, die heeft meegekregen dat het selecteren van Promes voor vraagtekens zorgde. "Op het moment dat je een voorselectie maakt, heb je nog een aantal wedstrijden. Tenminste, Ajax heeft dat."

"Hij heeft bij mij niet alles vanaf het begin gespeeld. De laatste interland tegen Duitsland wel", vervolgt Koeman, die aangeeft dat Promes op meerdere posities inzetbaar is. "Dat is prettig voor een coach. Ik denk dat het voor hem wat tegenvallend is dat hij bij Ajax geen basisspeler is. Het heeft waarschijnlijk ook te maken met het blijven van Hakim Ziyech en David Neres."

Volledige selectie Nederlands elftal:

Doel: Marco Bizot (AZ), Jasper Cillessen (Valencia), Kenneth Vermeer (Feyenoord), Jeroen Zoet (PSV)

Verdediging: Patrick van Aanholt (Crystal Palace), Nathan Aké (Bournemouth), Daley Blind (Ajax), Virgil van Dijk (Liverpool), Denzel Dumfries (PSV), Hans Hateboer (Atalanta), Terrence Kongolo (Huddersfield Town), Matthijs de Ligt (Juventus), Joël Veltman (Ajax), Stefan de Vrij (Internazionale)

Middenveld: Donny van de Beek (Ajax), Frenkie de Jong (Barcelona), Davy Pröpper (Brighton & Hove Albion), Marten de Roon (Atalanta), Kevin Strootman (Olympique Marseille), Tonny Vilhena (FK Krasnodar), Georginio Wijnaldum (Liverpool)

Aanval: Ryan Babel (Galatasaray), Steven Berghuis (Feyenoord), Steven Bergwijn (PSV), Luuk de Jong (Sevilla), Donyell Malen (PSV), Memphis Depay (Olympique Lyon), Quincy Promes (Ajax) en Wout Weghorst (VfL Wolfsburg).

Verwacht jij dat Quincy Promes bij de definitieve selectie van Oranje zit?

Meer nieuws

De Ligt onthult de pijnlijke woorden van de grensrechter na diens blunder
30
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
8
Grove arbitrale blunder: De Ligt wordt tegen Real Madrid onterecht teruggefloten
148
Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
351
PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
15
'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
46

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties