Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ronald Koeman zorgt voor hoop op nieuwe kans in Oranje: 'Het is een droom'

Laatste update:

Na een lastige start in Portugal is St. Juste inmiddels basisspeler onder trainer Rúben Amorim. De verdediger besloot afgelopen winter ondanks Duitse interesse om in Lissabon te blijven en dat lijkt nu te lonen. St. Juste hoopt nog altijd te debuteren in Oranje, zo laat hij weten. "Ja tuurlijk. De loop van mijn carrière is zo geweest, dat ik dat altijd in mijn hoofd houd. En dat het een droom is." St. Juste kreeg in zijn carrière meermaals te maken met blessures. De rechtspoot kwam keer op keer terug.

St. Juste vindt het logisch dat hij nog altijd denkt aan Oranje. "Ik heb er twee jaar geleden al eens bij gezeten onder Frank de Boer, maar toen heb ik geen minuten gemaakt helaas. Maar ja, ik heb daar meegetraind, goed getraind. Dus ik wil er zeker bij zitten. Ik heb even mogen proeven, dat smaakte naar meer." De verdediger speelt sinds afgelopen zomer voor Sporting, dat 9,5 miljoen euro betaalde voor zijn diensten aan 1. FSV Mainz 05. In 21 officiële wedstrijden voor Os Leões was St.Juste goed voor één treffer en één assist.

Dat Oranje vanaf maart aan de slag gaat met een nieuwe bondscoach, is volgens de voormalig Feyenoorder gunstig. "Het is een heel lange tijd geleden, maar ik hoop dat ik daar onder de nieuwe bondscoach in beeld kom. Dan moet ik zorgen dat ik consistent speel, dat ik goed speel. En dan gaan we kijken. Maar het is in ieder geval een droom, absoluut", aldus St. Juste. Het Nederlands elftal begint op 24 maart aan de EK-kwalificatie en start met een uitwedstrijd bij Frankrijk.

-
Zie jij St.Juste ooit terugkeren in het Nederlands elftal?

Meer nieuws

Broer van Brobbey speelde onder Ajax-doelwit Farioli: 'Hij is echt goed'
0
Te Kloese kan streep zetten door mogelijke trainer Feyenoord: 'Neig naar nee'
5
VZ Kort: Blessure Nathan Aké lijkt mee te vallen; meevaller voor Koeman
77
Hoe Feyenoord-target Schreuder Spanje in extase bracht met 'Dicki-taka-voetbal'
5
Reddingsplan van Vitesse op losse schroeven door GelreDome
32
De 15 namen die Kylian Mbappé kunnen opvolgen bij Paris Saint-Germain
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties