Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ronald Koeman zwaait Barcelona-bankzitter voor halfjaar uit'

Laatste update:

De interesse van Getafe in Aleña komt niet uit de lucht vallen. De huidige nummer zestien van LaLiga heeft hem al langere tijd in het vizier. Ángel Torres, de president van de club, bevestigde eind vorig jaar in het programma El Transistor van het Spaanse Once Cero de interesse in de 22-jarige middenvelder. Trainer José Bordalás is naar verluidt groot bewonderaar van Aleña en hij heeft er achter de schermen alles aan gedaan om hem over te halen voor Getafe te kiezen. Volgens Cadena Cope heeft de middenvelder groen licht gegeven en maakt hij het seizoen af in de voorstad van Madrid.

Aleñá keerde afgelopen zomer terug bij Barcelona na een verhuurperiode van een half jaar bij Real Betis, maar de 22-jarige middenvelder kwam dit seizoen nog niet in de buurt van een vaste basisplek onder Koeman. De geboren Catalaan kwam dit seizoen tot slechts 46 speelminuten in LaLiga; in de Champions League moest Aléña genoegen nemen met twee korte invalbeurten en een basisplek in het gewonnen duel tegen Dinamo Kiev (0-4). Het contract van Aleñá in het Camp Nou loopt tot medio 2022. Behalve Aleña zou Koeman volgens Sport nog drie spelers willen lozen deze transferperiode. Ook Riqui Puig, Junior Firpo en Samuel Umtiti zouden op de nominatie staan om te vertrekken.

Meer nieuws

Gemiste strafschop Haye komt sc Heerenveen duur te staan tegen Almere City
2
Roda-fans vieren promotiefeest al massaal op het veld, maar dan scoort Groningen
58
Sierhuis loopt ogenschijnlijk zware knieblessure op; Go Ahead op rand play-offs
0
Willem II keert na twee jaar afwezigheid terug in de Eredivisie
17
Besiktas zet Europese ambities kracht bij dankzij treffer in minuut 97
6
Stem op de Gouden Schilden 2023/24 en win een geheel verzorgde trip naar Wembley
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties