Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ronald Waterreus: 'Aandoenlijk is het, die verheerlijking van Ajax'

Laatste update:

"U, als trouwe lezer van De Limburger, wist het als allereerste: ik ben dit seizoen voor Ajax. Of, beter: voor Erik ten Hag. Ik vond en vind dat die man in zijn eerste maanden als coach in Amsterdam zo ten onrechte is afgemaakt door de grootste krant uit die stad, dat ik hem alles gun", stelt Waterreus. Het 'gedweep van zogenaamde BN'ers met Ajax' roept bij de oud-doelman echter 'ongemakkelijke gevoelens' op.

"Zodra die club weer eens een succesvolle periode doormaakt, zodra die Johan Cruijff ArenA eindelijk eens géén lege gaten vertoont, staan ze allemaal te dringen om ergens aan een tv-tafel te mogen vertellen hoe geweldig 'hún Ajax' wel niet is", schrijft de oud-doelman. Hij trekt de vergelijking met eventueel succes van Feyenoord. "Aandoenlijk is het, die verheerlijking van Ajax. In pakweg Rotterdam zouden ze in een soortelijke situatie gewoon genieten. Ik geloof althans niet dat Gerard Cox of Raemon Sluiter dan naar de tv-studio zou spurten om kirrend van genot te oreren over hoe zeldzaam, buitengewoon, fantastisch Feyenoord is."

"De ongelooflijke ernst waarmee wordt gesproken over Ajax; ik vermaakte me er de laatste maanden kostelijk mee. Toch ben ik blij dat mijn supporterschap er over een paar weken opzit, wanneer de Champions League-finale tegen Barcelona hopelijk is gewonnen. Dat ik dan gewoon weer voor mijn eigen cluppie kan zijn", besluit Waterreus. Ajax verdedigt komende woensdag in eigen stadion een minimale voorsprong in de halve finale van de Champions League, na een 0-1 overwinning in de heenwedstrijd tegen Tottenham Hotspur.

Ben jij het met Ronald Waterreus eens?

Meer nieuws

Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3
'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
10
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties