Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ronaldinho speelt niet meer, dan wil ik wel dat Messi naar Juventus komt'

Laatste update:

"Messi is mijn idool. Hij doet dingen die niemand anders kan", zegt la Joya enthousiast tegen Corriere della Sera. De gedachte om samen te mogen spelen met de vijfvoudig Ballon d'Or-winnaar vindt Dybala naar eigen zeggen heel aantrekkelijk. Wat hem betreft hoeft hij daar niet voor weg uit Italië. "Als ik mocht kiezen? Aangezien Ronaldinho niet meer speelt, wil ik dan wel dat Messi naar Juventus komt", knipoogt de aanvaller.

Dybala geniet met volle teugen van zijn tijd in Turijn, temeer daar niemand in september (toen Juventus vijftiende stond) vermoedde dat zijn club zo sterk zou terugkomen. "Als we kampioen worden, zou het fantastisch zijn. Ze dachten allemaal dat we dood en begraven waren, maar we zijn blijven gaan en lieten het iedere wedstrijd weer zien: wij willen kampioen worden."

Zou Lionel Messi bij Juventus net zo succesvol zijn als bij Barcelona, denk je?

Meer nieuws

'Manchester United komt in zoektocht naar doelpunten uit bij FC Barcelona'
0
Dick Schreuder promoveert na topseizoen met Castellón in Spanje
1
Dest heeft slinkse Milan van Dongen door: 'Je probeert me erin te luizen!'
0
Live meepraten in de Serie A: AC Milan - Genoa
1
Pak 2,6x je inzet als Uitblinker Minteh scoort tijdens Feyenoord-PEC Zwolle!
0
Unai Emery wijst aanbieding van Bayern München om twee redenen af
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties