Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ronaldinho zou naar Manchester United gaan en haalde mij over'

Laatste update:

De nu 38-jarige Kléberson liet zich overtuigen door Ronaldinho, zo vertelt hij in een interview met ESPN: "Hij zei dat hij naar Manchester United zou gaan en zei steeds dat ik ook moest komen. Ik aarzelde, want ik sprak helemaal geen Engels en er was niemand bij Manchester United die de Portugese taal machtig was."

"Ronaldinho haalde mij uiteindelijk over om naar Manchester United te gaan en vervolgens kwam hij zelf niet", aldus de voormalig middenvelder, die 32 interlands speelde en vorig jaar een punt achter zijn carrière zette. Veel indruk maakte Kléberson overigens niet op Old Trafford, want hij speelde van medio 2003 tot medio 2005 slechts dertig wedstrijden.

Kléberson, die de FA Cup won met the Mancunians, vertrok voor bijna drie miljoen euro naar Besiktas en later kwam hij uit voor Flamengo, Atlético Paranaense, Bahia, Philadelphia Union, Indy Eleven en Fort Lauderdale Strikers.

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
3
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
14
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties