Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ronaldo beent boos weg na 0-6 zege: 'Dan schrijven jullie toch iets anders'

Laatste update:

Ronaldo werd aanvankelijk gevraagd naar een reactie over de wedstrijd, maar daar had de maker van twee doelpunten weinig trek in. "Als ik nu ga praten...dan schrijven jullie morgen toch iets anders", en vervolgende beende de aanvaller boos weg. Ronaldo is naar verluidt boos over de situatie die is ontstaan na zijn uitlatingen vlak voor de interlandperiode. De Portugees zei toen: "De huidige selectie van Real Madrid is niet slechter, maar heeft wel minder ervaring dan afgelopen seizoen."

Ronaldo betreurde het vertrek van spelers als Álvaro Morata, James Rodriguez en Pepe en insinueerde dat hun afwezigheid leidend was in de mindere resultaten in LaLiga. Sergio Ramos nam enkele dagen later geen blad voor de mond. "Ik ben het niet met Cristiano eens. Dat is een ongegronde uitspraak. Niemand dacht dat toen we de Europese Super Cup en Spaanse Super Cup wonnen. Ik mis geen enkele speler."

De uitlatingen van beiden hebben er naar verluidt voor gezorgd dat de relatie tussen Ronaldo en Ramos flink bekoeld is. De verdediger annex captain liet immers ook weten dat hij niet meer verrast is door het feit dat Ronaldo de doelpunten van zijn collega's niet viert als hij zelf niet heeft gescoord. "We kunnen Cristiano niet meer veranderen. Ik ben niet meer verrast als we met 3-0 winnen en hij boos is omdat hij niet heeft gescoord. Die ambitie zorgt ervoor dat hij wat sikkeneurig naar huis gaat."

-

Meer nieuws

De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
13
Santiago Gimenez onthult door welke grote fout hij zelfvertrouwen verloor
19
VZ Kort: Bovenring van de noordzijde van het stadion van PSV krijgt upgrade
77
Troyes zet vier spelers op non-actief na bizar vuurwerkincident met eigen fans
8
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Feyenoord grijpt mis: target één stap verwijderd van transfer naar Spanje'
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties