Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ronaldo bezorgt jonge fan dag van zijn leven: 'Dan is het geen overtreding'

Laatste update:

Ronaldo begroette het jongetje met een high five en maakte een klein praatje met hem. Vervolgens vroeg de op dat moment net gewisselde aanvaller, die tegen the Spurs een doelpunt maakte, aan de voetbalfan om vlak voor hem plaats te nemen en met de Juventus-reservespelers naar het restant van de wedstrijd te kijken.

Juve-trainer Maurizio Sarri genoot van het bijzondere moment. "Ik zag dat jongetje midden op het veld staan en ik wist dat hij een foto met Cristiano wilde", aldus de oefenmeester na afloop van de wedstrijd. "Ik was bang dat de beveiliging voor hem zou komen, dus ik riep hem naar ons toe. Als zo'n jonge jongen het veld betreedt, dan is het geen overtreding van de regels. Voor mij is het een moment van vreugde."

Sarri ging daarnaast in op de kwaliteiten van zijn elftal. "Cristiano is de beste speler in dit team", zegt de van Chelsea overgekomen trainer. "Daarom moeten de andere tien op het veld goed verdedigen. Cristiano kan overal op het veld spelen. Het is belangrijk voor hem om een vrije rol te hebben." Sarri verwacht dat Juventus zich nog gaat mengen op de transfermarkt. "Ik hou me er niet zo mee bezig, maar ik denk dat er nog wel wat gaat gebeuren, zowel op gebied van aan- als verkopen."

-

Meer nieuws

VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
23
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
1
De Gelderlander weet waar nieuwe Vitesse-eigenaar mogelijk vandaan komt
25
Ajax rondt komst van nieuwe keeper met status van toptalent af
11
'José Mourinho aast op spectaculaire comeback in Premier League'
21
Het hoge woord is eruit: Thiago Silva keert na 16 jaar terug bij Fluminense
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties