Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ronaldo bijna derde op eeuwige topscorerslijst: 'Hij is een beest'

Laatste update:

Op dit moment is Raúl nog de eeuwige topscorer van Real Madrid, met 323 doelpunten. Op plaats twee staat Alfredo Di Stéfano (305) en het podium wordt gecompleteerd door Santillana. Hij maakte 289 doelpunten voor de Spaanse topclub tussen 1971 en 1988. Ronaldo speelt pas vijf jaar in Madrid, maar heeft al 264 goals gemaakt in het witte shirt. Nog 25 stuks erbij en hij is de gedeelde nummer drie op de eeuwige lijst.

"Hij gaat alle records verbreken, want hij is een beest. Doelpunten is leuk, maar het gaat uiteindelijk om het team en wat het team heeft aan die goals. Als ik terugkijk, kijk ik vooral naar wat de doelpunten me hebben opgeleverd en dan ben ik tevreden", zegt Santillana tegen AS. "Ronaldo is een verbazingwekkende voetballer en gaat hopelijk nog veel trofeeën winnen. Die zijn het belangrijkst", doceert de 62-jarige Spanjaard.

Santillana is onder de indruk van het type doelpunten dat Ronaldo tegenwoordig maakt. "Met koppen is hij echt geweldig geworden. Hij heeft een goede fysiek, maar tegenwoordig zie ik hem ook ontzettend hoog springen. Daarin is hij beter geworden, hij stuurt de ballen naar de hoek waar hij ze wil hebben. Het is net alsof hij een kopspecialist is, terwijl hij dat niet is. Hij is een specialist in álles, is ongelooflijk compleet."

Gaat Cristiano Ronaldo dit seizoen nog Carlos Santillana inhalen?

Meer nieuws

VZ Kort: Parma keert na drie seizoenen terug in Serie A
77
Santiago Gimenez daadwerkelijk in beeld in top van de Premier League
42
Manchester United hakt knoop door over toekomst Erik ten Hag
45
Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
39
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Malen en Maatsen trekken extra profijt uit Champions League-zege op PSG
9

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties