Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ronaldo: 'De concurrentiestrijd met Messi is voor iedereen goed'

Laatste update:

"Messi is een motivatie. Je wilt altijd beter zijn dan de andere spelers, dus moet je harder werken. Iedere concurrentie is een soort van motivatie", laat Ronaldo optekenen in France Football. "Ik weet zeker dat de concurrentiestrijd hem ook motiveert. Het is goed voor hem, voor mij en voor de andere spelers die beter willen worden. Hij heef tnu vier keer de Ballon d'Or gewonnen, ik drie keer. Dat is goed voor de voetballerij."

Volgens Ronaldo waren Messi en Neuer ook goede winnaars van de Ballon d'Or geweest. "Neuer heeft een fantastisch seizoen achter de rug. Messi begon niet goed aan het jaar, maar speelde wel weer een goed WK. We hadden alle drie kunnen winnen, maar ik vind mijn overwinning terecht. Ik heb een goed jaar achter de rug."

Ronaldo is inmiddels al 29 jaar oud. De superster van Real Madrid is vrijwel nooit geblesseerd en dat is volgens de Portugees het resultaat van een gezonde levenswijze. "Jaar in jaar uit speel ik zestig wedstrijden. Dat is omdat ik aandacht geef aan mijn lichaam. Ik eet goed, ik slaap goed: zelfs op die vlakken zoek ik naar de perfectie. Doe je dat niet, dan kun je de rest niet bijhouden. Ik zie altijd verbeterpunten. Momenteel ben ik bezig met mijn linkervoet, mijn versnelling en mijn vrije trap. De laatste tijd heb ik minder vrije trappen gemaakt. Ik moet dus meer trainen."

Cristiano Ronaldo is de beste speler ter wereld

Meer nieuws

Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
118
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties