Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ronaldo doet onthulling: 'Daar heb ik mijn carrière in gevaar gebracht'

Laatste update:

Het meedoen in de eindstrijd, die plaatsvond in Lissabon, was namelijk een groot risico. Ronaldo was niet volledig fit, maar wilde de apotheose van het Europese voetbaljaar onder geen enkel beding laten schieten. "Zonder opoffering win je niks in het leven, je moet soms risico nemen", vindt de superster. "Het was lastig, maar het pakte goed uit. Ik heb het doelpuntenrecord in de Champions League gebroken en tijdens mijn vakantie heb ik mijn rust gepakt. Soms ga je tot het uiterste, dat geldt voor iedere topatleet."

Inmiddels lijkt de Portugees weer helemaal de oude: in de eerste maanden van het nieuwe seizoen staat er wederom geen maat op de houder van de FIFA Ballon d'Or. "Dit is misschien wel het beste jaar in mijn carrière, zowel op individueel vlak als met het team", zegt Ronaldo. "Maar ik zit al zes of zeven jaar op hetzelfde niveau. Wat er nu nog te winnen is? Ik wil de beste blijven. Mijn carrière is op haar hoogtepunt, ik voel me goed."

In het uitgebreide vraaggesprek komt uiteraard ook de rivaliteit met Lionel Messi aan bod. Van animositeit tussen de twee kemphanen van Barcelona en Real is echter geen sprake, beweert Ronaldo. "Onze relatie is niet slecht. We zijn collega's. Buiten het voetbal heb ik geen contact met hem, maar dat is niet ongewoon. Het is een positieve, gezonde rivaliteit."

Cristiano Ronaldo verdient ook dit jaar de FIFA Ballon d'Or

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
12
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties