Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ronaldo dreigt duel met Manchester United te missen: 'Ik zag hem huilen'

Laatste update:

Volgens de trainer van Valencia had Ronaldo het idee dat hij niets verkeerd had gedaan. "Ik heb niet precies gezien wat er gebeurde waardoor hij de rode kaart kreeg", zei de trainer na afloop tegenover diverse media. "Maar hij was erg ontdaan, ik zag hem zelfs huilen. Hij zei dat hij niets verkeerd had gedaan." Tenzij de rode kaart geseponeerd wordt, moet Ronaldo vrezen voor een schorsing. Zodoende dreigt hij de return op Old Trafford te moeten missen, als Juventus het op 23 oktober opneemt tegen zijn oude werkgever Manchester United.

Valencia wist niet te profiteren van de man-meer-situatie en ging met 0-2 onderuit. Twee gescoorde strafschoppen van Miralem Pjanic deden de Spanjaarden de das om. "De twee strafschoppen hadden een grote impact op ons, dat was duidelijk", alsud Marcelino. "Vooral de strafschop vlak voor rust was een enorme klap. De tweede strafschop betekende ons doodvonnis. Als je twee doelpunten moet incasseren tegen zo'n sterke tegenstander, dan wordt de opgave wel heel moeilijk."

Manchester United won met 0-3 op bezoek bij Young Boys, waardoor Valencia samen met de Zwitsers puntloos onderaan staan. "We hebben gespeeld tegen een groot team en zij zijn te sterk gebleken. Na de rode kaart kwam de wedstrijd in balans. Echter, zij profiteerden optimaal van onze fouten."

-

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
2
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
92
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
13
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
127

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties