Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ronaldo drijft als enige boven in kletsnatte 'afvalshirts' van Real

Laatste update:

Real speelde eenmalig in een shirt gemaakt van opgevist afval uit de Indische oceaan, als deel van de 'Parley for the Oceans'-campagne. Gezien de weersomstandigheden was een 'oceaanshirt' misschien wel toepasselijk, want de regen viel met bakken uit de hemel in het Santiago Bernabéu. Al binnen vijf minuten greep Real de leiding via een strafschop. Lucas Vázquez ging neer in het zestienmetergebied en Ronaldo zocht met succes de rechterhoek uit. Na een klein kwartier kreeg de Portugees een grote kans om de marge te verdubbelen, maar ondanks volledige vrijheid wist hij niet binnen te koppen.

Even later kopte Ronaldo zijn ploeg alsnog near 2-0. Een afgemeten voorzet van Nacho werd op waarde geschat door CR7, die fraai naar de bal dook en keeper Diego Mariño volledig kansloos liet. Ronaldo leek op koers om zijn derde hattrick in vier LaLiga-wedstrijden bij te schrijven, maar zover zou het niet komen. Het eerstvolgende doelpunt kwam bovendien van de bezoekers. Een belabberde inspeelpass van Luka Modric werd onderschept door Gijón, dat er razendsnel uitkwam. Ismael López Blanco, de hele eerste helft een bedreiging, leverde vanaf de linkerflank een voorzet op Carlos Carmona Bonet, die in één keer afrondde met een knappe aanraking.

Van het verschil op de ranglijst was gaandeweg de tweede helft steeds minder te merken. Real raakte de draad volledig kwijt en zag Gijón groeien in de wedstrijd. De nummer achttien van Spanje speelde met lef, had relatief veel balbezit en meldde zich vaak op de vijandelijke helft. Real kreeg ook mogelijkheden, bijvoorbeeld via een kopbal van Karim Benzema, maar wist Gijón absoluut niet meer de wil op te leggen. Sterker nog: los Rojiblancos mochten het twaalf minuten voor tijd ook proberen vanaf de penaltystip. Duje Cop stuurde Keylor Navas weliswaar de verkeerde kant op, maar schoot ver over en naast en zorgde voor een zucht van verlichting in Madrid.

-
Verdiende Real Madrid de overwinning?

Meer nieuws

Reservespeler gaat PSV mogelijk verlaten voor avontuur in Spanje of Engeland
0
Marijn Beuker legt met 1 opmerking enorme fout van Sven Mislintat bij Ajax bloot
25
Feyenoord zwaait al voor Slot en Van Persie nog een belangrijke trainer uit
3
Pasveer, Openda, Kashia en tal van andere (oud-)spelers schieten Vitesse te hulp
44
VZ Kort: Parma keert na drie seizoenen terug in Serie A
77
Santiago Gimenez daadwerkelijk in beeld in top van de Premier League
54

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties