Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Heracles Almelo stelt handhaving zelf veilig met saai gelijkspel tegen Fortuna

Laatste update:

Aanvoerder Justin Hoogma ontbrak bij Heracles. De centrumverdediger heeft een scheurtje in de meniscus van zijn linkerknie opgelopen en kon zijn ploeg dan ook niet van dienst zijn. De plek van Hoogma werd ingenomen door Jannes Wieckhoff. Bij Fortuna kreeg doelman Tom Hendriks, die debuteerde, de voorkeur boven Luuk Koopmans. Alen Halilovic was er andermaal niet bij. Kristoffer Peterson was zijn vervanger.

Heracles was vooraf nog niet honderd procent zeker van lijfsbehoud. Er was echter wel een bizar scenario nodig om Heracles aan het einde van de rit alsnog op plek zestien terecht te laten komen. Heracles zou zelf moeten verliezen van Fortuna, terwijl concurrenten RKC Waalwijk en Excelsior hun uitwedstrijden bij respectievelijk PSV en Feyenoord dan ook nog eens moesten winnen.

Veel gebeurde er niet in de eerste helft op Erve Asito. Heracles liet de bal aan Fortuna, dat daar weinig tot niets mee kon doen. Een hoekschop, waar niets uitgehaald werd, was het maximale voor de bezoekers uit Limburg. Mario Engels kon aan de andere kant net niet bij een voorzet, waarmee een potentiële goede kans verloren ging.

Het eerste schot tussen de palen kwam van Peterson, al had Michael Brouwer daar geen moeite mee. De Zweedse aanvaller kwam een minuut later opnieuw in scoringspositie, ditmaal vloog zijn kopbal over. Beide ploegen verschenen nog voor rust gevaarlijk voor de doelen van hun tegenstander.

Allereerst redde Hendriks knap op een schot van Thomas Bruns, terwijl Iñigo Córdoba er niet in slaagde zijn kopbal tussen de palen te krijgen. Na een vlotte aanval belandde de bal aan de linkerkant bij Fredrik Oppegård. De Noor schoot met links richting de korte hoek, waar Hendriks nog net een handje achter kon zetten.

In de bijzonder weinig enerverende tweede helft gebeurde er lange tijd niets noemenswaardigs. Een kwartier voor tijd kreeg Heracles een uitgelezen kans om alsnog op voorsprong te komen. Engels kapte zijn man goed uit en zag zijn schot richting de verre hoek knap gepakt worden door Hendriks.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

'Toptalent bereikt geen akkoord met Ajax en staat voor transfer naar PSV'
15
Manchester United en Ten Hag laten droom van Alejandro Garnacho uiteenspatten
4
'Erik ten Hag moet vrezen voor vertrek van Manchester United-captain Fernandes'
1
Live meepraten in de Keuken Kampioen Divisie play-offs: Excelsior - NAC Breda
9
Xavi Simons reflecteert bij het Nederlands elftal op openlijke kritiek Koeman
3
Nagelsmann maakt eerste drie aanvoerders bekend: Neuer en Kroos gepasseerd
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties