Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ronaldo en Mané helpen Al-Nassr aan monsterzege met vijf goals

Laatste update:

De score werd na 27 minuten geopend door Mané, die na een fraaie assist met de hak van Ronaldo beheerst afrondde: 0-1. De Portugees bepaalde vervolgens de ruststand op 0-2 door een voorzet van Sultan Al Ghannam van dichtbij binnen te koppen. Ook bij de 0-3 kreeg Ronaldo de bal op een presenteerblaadje. Abdulrahman Ghareeb werd de diepte ingestuurd en legde direct breed op de 38-jarige spits, waardoor de uitkomende sluitpost van Al-Fateh kansloos was.

Al-Nassr nam hierna wat gas terug, maar voerde de doelpuntenproductie tien minuten voor tijd alsnog verder op. Weer was Ghareeb de aangever. Mané stond op de juiste plek om diens voorzet vogelvrij tegen de touwen te koppen: 0-4. Het slotakkoord was voor Ronaldo, die in de 96ste minuut de 0-5 binnen kon lopen en daarmee zijn hattrick voltooide.

Meer nieuws

VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
23
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
0
De Gelderlander weet waar nieuwe Vitesse-eigenaar mogelijk vandaan komt
24
Ajax rondt komst van nieuwe keeper af met status van toptalent
9
'José Mourinho aast op spectaculaire comeback in Premier League'
18
Het hoge woord is eruit: Thiago Silva keert na 16 jaar terug bij Fluminense
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties