Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ronaldo en Ramos probeerden transfer naar Real tot stand te brengen

Laatste update:

Real Madrid rekende drie jaar geleden in de kwartfinale van de Champions League af met Bayern München, door in de return na verlenging met 4-2 te winnen. Lewandowski bevestigt dat Cristiano Ronaldo en Sergio Ramos na de wedstrijd naar hem toekwamen om hem over te halen om voor een overstap naar de Spaanse hoofdstad te kiezen. Uiteindelijk besloot Lewandowski bij Bayern te blijven, ondanks dat hij in 2018 ook concreet gelinkt werd aan een transfer.

"Je kan naar de Spaanse competitie of een ander land gaan, naar een andere geweldige club. Maar dat was voor mij niet het belangrijkste. Waar ik nu zit, kan ik mijn maximale niveau halen en ik wil dat proberen door te zetten. Ik zit bij een van de grootste clubs ter wereld en ik weet dat ik hier gelukkig kan zijn. We zitten op een heel hoog niveau, van de selectie tot de faciliteiten. Het is allemaal een stuk makkelijker als je bij een club als deze speelt", legt Lewandowski het besluit om voorlopig bij Bayern te blijven uit.

Lewandowski was voorlopig goed voor 230 doelpunten en 52 assists in 275 wedstrijden voor Bayern. "Ik vraag de hele wedstrijd om de bal. Als ik heb gescoord, wil ik nog een doelpunt maken. Als ik al drie doelpunten heb, wil ik ook een vierde. Soms zeggen ploeggenoten tegen me: 'Besef je niet dat we over twee of drie weken weer een wedstrijd hebben?' Maar als je een leuke tijd hebt, van de sport houdt en het mooi vindt om doelpunten te maken, is het nooit genoeg."

Had jij Robert Lewandowski bij Real Madrid willen zien?

Meer nieuws

Komst Potter wordt moeilijk; Ajax neigt door te schakelen naar volgende trainer
3
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
2
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
16
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
8
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties