Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ronaldo ergerde zich aan drie woorden die Sarri op elke training uitsprak

Laatste update:

Al vanaf het eerste moment was er nauwelijks sprake van chemie tussen Sarri en een gedeelte van zijn spelergroep. De van Chelsea overgekomen oefenmeester beleefde op 21 juli 2019 zijn officieuze debuutwedstrijd tegen Tottenham Hotspur (2-3 nederlaag) in het kader van de International Champions Cup. Na een teleurstellende eerste helft in Singapore stond Juventus met 0-1 achter. In de kleedkamer maakte Sarri in de pauze een opmerking die kan worden uitgelegd als grap, maar ook als sneer. "Hoe heb ik twee keer naast de Scudetto kunnen grijpen door jullie?", doelde hij op zijn eerdere dienstverband als trainer van Napoli, tussen 2015 en 2018. In 2016 en 2018 eindigde hij met Napoli op de tweede plaats in de Serie A.

Na zijn opmerking stormde Sarri uit de kleedkamer, zo klinkt het. Om de grap konden de spelers niet lachen. "In een kleedkamer vol met spelers die kampioen van Italië of van de wereld zijn geworden, en met Cristiano Ronaldo, werken zulke woorden een beetje op de zenuwen. Het was geen goed begin. Toch waren er ook wat spelers die wel achter de revolutie van Sari stonden. Miralem Pjanic, die in de ogen van Sarri '150 passes per wedstrijd' zou moeten gaan geven, kon zich wel vinden in de ideeën van de nieuwe trainer, terwijl ook Paulo Dybala een mogelijkheid zag om zijn loopbaan nieuw leven in te blazen", aldus de sportkrant. Sarri hoopte zijn aanvallende speelstijl, gebaseerd op balbezit en een hoog speltempo, te introduceren bij zijn nieuwe club.

Aanvankelijk behoorde ook Douglas Costa tot de selecte groep met spelers die positief was over Sarri. De oefenmeester zag een vaste basisplaats en een 'leidende rol' weggelegd voor de buitenspeler. Maar gaandeweg het seizoen ontstonden er irritaties tussen Sarri en Douglas Costa, die zaterdag, evenals voormalig Juventus-spelers Emre Can en Mario Mandzukic, een 'like' plaatste bij een bericht van de club op Instagram over het ontslag van Sarri. Het irriteerde Douglas Costa bijvoorbeeld dat Sarri in zijn nabijheid rookte rond de kleedkamer. De Italiaan staat bekend als een fervent roker, ondanks dat hij zijn officiële debuut bij Juventus aan het begin van het seizoen moest uitstellen door een longontsteking.

De Corriere dello Sport schetst een beeld van een trainer die tactisch sterk is, maar empathisch vermogen mist. Zo stoorde Cristiano Ronaldo zich op het trainingsveld, als Sarri hem de opdracht gaf: gioca a due tocchi, gioca a due tocchi, ofwel: twee keer raken, twee keer raken. Die uitspraak hoorde Ronaldo tijdens nagenoeg elke training, zo klinkt het. Hij tolereerde het weliswaar en sprak zich niet uit, maar vatte de opdracht wel op als een miskenning van zijn talent. Uiteindelijk zouden steeds meer spelers zich tegen Sarri hebben gekeerd en Ronaldo zou in dat proces een leidende rol hebben vertolkt.

'Ronaldo hakt knoop door en zet zaakwaarnemer aan het werk'

Cristiano Ronaldo denkt na over een vertrek bij Juventus, claimde Foot Mercato zondag. Lees artikel

Het ging niet alleen mis in de communicatie tussen Sarri en de aanvallers. Zo had de 61-jarige oefenmeester een duidelijk idee over hoe corners verdedigd moesten worden. "Wegblijven van het doel, bij de tegenstander blijven en niet weglopen. Dat kun je Matthijs de Ligt wel bijbrengen, maar het is iets anders om dat te doen met Leonardo Bonucci en Giorgio Chiellini. En dan zijn er nog leiders als Gianluigi Buffon, die aanvankelijk positief was over Sarri. Maar later heeft Sarri aan een vriend verteld dat Buffon alleen sprak en boos werd in de kleedkamer als hij zelf speelde. Als hij niet speelde, bleef hij stil."

Meer nieuws

De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
1
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
1
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
7
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
12
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
28
Late gelijkmaker van Leverkusen wekt grote woede: 'Het is een schande!'
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties