Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ronaldo gaat met Messi-obsessie naar bed en staat ermee op'

Laatste update:

Drenthe verruilde in de zomer van 2007 Feyenoord voor Real Madrid en begroette twee jaar later Ronaldo, die met een transfersom van 94 miljoen euro de duurste voetballer ooit werd. De twee konden het prima met elkaar vinden, zo zegt Drenthe in een interview met NUsport. "Ik ken 'm heel goed. Ik heb Ronaldo echt een paar keer boos zien worden toen hij niet scoorde. Dan is hij niet blij. Zeker als Messi wél gescoord heeft", aldus Drenthe.

De Rotterdammer legt uit dat CR7, ook al ontkent hij het zelf, wel degelijk in alles beter wil zijn dan Messi. "Hij gaat ermee naar bed en staat ermee op. Ik móét beter zijn dan hij! Als Messi er op zaterdag drie maakt, dan moet Cristiano er zondag vier maken", geeft Drenthe aan. Zelf werd hij regelmatig verrast door de kracht en techniek van Ronaldo in het jaar dat zij samen deel uitmaakten van de Real-selectie. "Zoveel power, zoveel kwaliteit. Agressieve schaar heeft 'ie. Alles is agressief bij die boy. Zelfs zijn kopballen. En wat dacht je van die vrije trappen? Vaak dacht ik: hoe de fuck schiet hij die bal?"

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Arne Slot wacht emotionele middag in De Kuip
2
Vermoedelijke opstelling PSV: Luuk de Jong op jacht naar topscorerstitel
4
Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
3
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties