Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ronaldo gefileerd in Duitsland: 'De meest arrogante voetballer ter wereld'

Laatste update:

De boulevardkrant schrijft met grote letters boven het stuk: "Cristiano, de meest arrogante en zelfingenomen voetballer ter wereld." Vervolgens wordt onthuld hoe Ronaldo zich na afloop van de ontmoeting badinerend uitliet tegenover Aron Gunnarsson. De middenvelder van IJsland vroeg CR7 om zijn shirt. "Mijn shirt ruilen? Wie ben jij eigenlijk?", zou Ronaldo hebben geantwoord.

"Ronaldo realiseert zich soms niet dat hij respect moet tonen als sportman, bijvoorbeeld door na afloop even de hand van zijn tegenstander te schudden", vindt men in Duitsland. "Dat is wat de uitvinders van het voetbal 'verdiend respect' noemen. Verliezen hoort er ook bij. Cristiano begrijpt dat niet en dat maakt hem een diva."

BILD haalt daarbij een quote aan van Ronaldo uit 2012, toen hij de FIFA Ballon d'Or won. Hij werd niet veel later benaderd door een jongetje, die hem vroeg wat hij moest doen om net zo goed te worden. "Bescheiden blijven", antwoordde de aanvaller toen.

Meer nieuws

Feyenoord-reserve over mogelijk vertrek: 'Ik sta open voor een nieuwe uitdaging'
4
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
12
Pak 50x je inzet als Real Madrid en Bayern München allebei scoren!
0
Speler van Borussia Dortmund reist vanwege examen apart naar CL-kraker in Parijs
7
Derksen ergert zich groen en geel aan sportverslaggever: 'Het is zo stuitend'
23
Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties