Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ronaldo gepikeerd: 'Ik heb vijf Champions League's, Atlético nul'

Laatste update:

Ronaldo was vanaf het begin van de wedstrijd het slachtoffer van spreekkoren als 'Cristiano, verkrachter', 'Cristiano, betaal je belasting' en 'Cristiano, ga dood' en reageerde op slag van rust door vijf vingers op te steken richting het publiek in het Wanda Metropolitano. Daarmee verwees hij naar de vijf Champions League's die hij heeft gewonnen, waarvan twee met Real Madrid ten koste van de buurman in de finale.

In de mixed zone na afloop van het treffen kwam Ronaldo bovendien terug op dat incident, door in het voorbijlopen richting de camera's te roepen. "Ik heb vijf Champions League's gewonnen, Atlético nul", zei hij. De Portugees werd na het treffen in het Wanda Metropolitano wel in bescherming genomen door trainer Massimiliano Allegri, die vond dat zijn sterspeler goed heeft gespeeld.

"Ronaldo speelde een goede wedstrijd. Hij heeft er altijd vertrouwen in als hij dit soort wedstrijden moet spelen, hij was niet slecht. We hebben de plank in de tweede helft als team volledig misgeslagen. Deze wedstrijd gaat van pas komen in de voorbereiding op de return", liet hij optekenen door verslaggevers. Juventus en Atlético treffen elkaar op dinsdag 12 maart voor de terugwedstrijd in Turijn.

Denk jij dat Juventus de kwartfinales van de Champions League gaat bereiken?

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
103
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties