Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ronaldo heeft drie of vier bekende trucjes, maar bij hem wist je het nooit'

Laatste update:

"De Ronaldo uit Brazilië was echt niet te stoppen", stelt Silvestre in een interview op de website van Manchester United, de club die hij als speler negen seizoen diende. "Hij werd destijds niet voor niets 'El Fenomeno' genoemd. Ik heb tegen Lionel Messi gespeeld, terwijl Cristiano Ronaldo mijn ploeggenoot was bij Manchester United. Maar qua snelheid was Ronaldo echt van de buitencategorie. Alle spelonderdelen zijn bij hem van topniveau."

"Cristiano Ronaldo maakt vaak gebruik van drie of vier bekende trucjes tijdens een wedstrijd, maar bij Ronnie wist je vaak niet wat er ging gebeuren", vervolgt Silvestre zijn analyse. "Hij kwam ter plaatse vaak met een uitvinding. Je kunt hem als verdediger dan ook niet naar rechts of links dwingen, want hij kwam altijd met een oplossing, wat er ook gebeurde. Hij kon ook vanuit elke positie scoren. Zelfs met een been was Ronaldo nog steeds elke verdediger in Europa de baas."

Ronaldo, die bij PSV in 1994 begon aan zijn Europese avontuur, kwam 352 doelpunten in 518 competitiewedstrijden voor verschillende clubs. Daarnaast trof hij 62 maal het doel in 98 interlands voor Brazilië, dat met hem in de gelederen tweemaal de wereldtitel veroverde. Cristiano Ronaldo staat op 626 treffers in 838 competitieduels namens Sporting Lissabon, Manchester United, Real Madrid en Juventus. Tevens tekende CR7 voor 99 doelpunten in 164 interlands in het shirt van Portugal. De routinier legde met zijn land in 2016 beslag op de Europese titel.

Wie vind jij de beste aanvaller?

Meer nieuws

Kökçü van de hemel in de hel doordat Benfica zege weggeeft in minuut 93
10
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
9
Feyenoord wordt op 'logische' vervanger Slot gewezen: 'Maar hoop dat hij blijft'
1
Summerville weet welke club Premier League-droom Leeds kan verstoren
5
Roda eindigt seizoen met kansloze vernedering op eigen veld tegen NAC Breda
65
Ruilt Geertruida Feyenoord in voor Duitsland? Bedrag van 25 miljoen zingt rond
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties