Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Sherida Spitse zorgt voor zinderend slot van titelstrijd FC Twente en Ajax

Laatste update:

Bijzonderheden:


Twente leek kort voor rust de zo gewenste 0-1 te maken. Elena Dhont gaf haar bewaker echter een duwtje bij haar rake kopbal, waardoor de treffer werd geannuleerd. Aan de andere kant schreeuwde Fortuna om een strafschop toen Féli Petra Delacauw onderuit werd gehaald door Wieke Kaptein. De bal kwam ondanks protesten niet op de stip te liggen.

Het voor de titel vechtende Twente zakte na rust door de ondergrens en Fortuna profiteerde daar optimaal van. Tessa Wullaert haalde van binnen de zestien uit en zag de bal in de verre hoek verdwijnen: 1-0. Ondertussen maakte PSV gelijk tegen Ajax, waardoor Twente virtueel kampioen was, ondanks de achterstand.

Twente keek zelf tegen een 2-0 achterstand aan met nog twaalf minuten op de klok. Na een vlotte aanval kopte Delacauw namelijk raak. Nog steeds geen ramp voor de Tukkers, al kwam daar zes minuten voor het einde verandering in. Spitse benutte een strafschop namens Ajax en houdt daarmee de kampioensdroom van haar elftal in leven. De Amsterdammers sluiten het seizoen af op 11 mei op bezoek bij ADO Den Haag.

Fortuna Sittard Vrouwen - FC Twente Vrouwen 2-0


69' 1-0 Tessa Wullaert (assist: Hildur Antonsdóttir)
78' 2-0 Féli Petra Delacauw (assist: Alieke Tuin)

Meer nieuws

Boy Waterman verraadt onbedoeld het schuilaccount van Noa Lang op Instagram
0
Droomoverstap voor Weghorst komt dichterbij: 'Wout kan voor afkoopsom weg'
2
Ajax hakt knoop door over toekomst van Damián van der Vaart
16
Mario Been ziet 'veel logischere optie' voor Feyenoord dan Nuri Sahin
22
Live meepraten in de Ligue 1: OGC Nice - Paris Saint-Germain
21
Live meepraten in de Premier League: Manchester United - Newcastle United
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties