Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ronaldo: 'Het toernooi zou de CR7 Champions League moeten heten'

Laatste update:

Ronaldo won de Champions League in 2008 voor het eerst met Manchester United. Vervolgens legde hij in 2014, 2016, 2017 en 2018 met Real beslag op de Cup met de Grote Oren. Hij stelt na de 3-1 zege op Liverpool voor om het toernooi naar zichzelf te vernoemen. "Wie is ook alweer de topscorer?", vroeg hij na afloop in de Spaanse media. "De Champions League zou van naam moeten veranderen en de CR7 Champions League moeten heten. Ik heb er vijf gewonnen en ik ben opnieuw topscorer, dus ik kan niet verdrietig zijn."

Na afloop van de wedstrijd vertelde Ronaldo dat het 'leuk was' om voor Real te spelen, waardoor meteen speculatie over zijn toekomst ontstond. De 33-jarige aanvaller gaf later aan dat hij andere woorden had moeten kiezen. "Het gaat nu niet om de persoonlijke situatie van een speler", zei Ronaldo. "Mijn uitspraken zijn misschien uit hun context gehaald, maar ik had misschien ook niet moeten zeggen wat ik heb gezegd."

-

Meer nieuws

Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
46
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
6
Mogelijke opvolger Slot spreekt zich uit: 'Lastig nee zeggen tegen Feyenoord'
12
NEC mag dankzij heerlijke goals Chery nog altijd hopen op vijfde plek
28
Mauro Júnior zingt provocerend anti-Ajax-liedje op huldiging van PSV
61

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties