Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ronaldo investeert miljoenen en gaat nieuw avontuur aan in LaLiga

Laatste update:

"We willen het beste team mogelijk opbouwen", begint de oud-spits van onder meer PSV, Barcelona, Real Madrid en de nationale ploeg van Brazilië. "Vertrouw erop dat wij ervoor zorgen dat Real Valladolid behouden blijft voor LaLiga. Ik ben ervan overtuigd dat dat het zeer moeilijk voor de andere ploegen gaat worden om ons te verslaan. Ik vraag ook de fans om deel te nemen aan dit project."

Ronaldo stapt in bij Real Valladolid! De oud-spits heeft voor 30 miljoen euro 51 procent van de aandelen van de Spaanse club overgenomen. #ronaldo #realvalladolid #ofenomeno #laliga

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) op

"Geef ons ideeën, meningen, kritiek en hoop. Ik wil dat jullie onderdeel uitmaken van het heden en de toekomst van Real Valladolid", aldus Ronaldo. Carlos Suarez, de huidige president van Valladolid, gaat intensief samenwerken met de Braziliaan. "Vandaag is een speciale dag. Ronaldo heeft op persoonlijke titel 51 procent van de aandelen van Valladolid overgenomen. Hij is een idool en verliefd geworden op de club."

"De komst van Ronaldo zet ons op de kaart. Het staat de club toe om iets meer kwaliteit te gaan waarborgen. Ik verwelkom hem in zijn eigen huis", aldus Suarez. De club had een schuldenlast van circa 25 miljoen euro, maar dankzij de komst van Ronaldo ziet de toekomst voor de huidige nummer zestien van LaLiga er opeens veel rooskleuriger uit.

De aanwezigheid van Ronaldo kan volgens diverse Spaanse media ervoor zorgen dat spelers meer belangstelling krijgen om te gaan acteren voor de degradatiekandidaat. Onder anderen Vinicius Júnior wordt gelinkt met Valladolid. De Braziliaanse aanvaller, die deze zomer door Real Madrid werd overgenomen van Flamengo voor 45 miljoen euro, zou op huurbasis actief kunnen worden bij Valladolid.

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
3
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
15
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
53
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties