Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Ronaldo is bang om de bal in zijn gezicht te krijgen, zijn imago is hem alles'

Laatste update:

Voormalig Juventus-aanvaller Nicola Amoruso, die verdeeld over twee periodes uitkwam voor de Italiaanse grootmacht, velde na afloop van het tumultueus verlopen Champions League-duel in Turijn een hard oordeel over de plaats van Ronaldo in de muur van Juventus. "Ik had hem echt nooit in de muur gezet", zo klonk het in een analyse voor Sky Italia. "Ronaldo is namelijk bang om de bal in zijn gezicht te krijgen, omdat het bij hem allemaal draait om zijn imago", zo kreeg de sterspeler van het uitgeschakelde Juventus op enigszins cynische wijze mee van Amoruso.

In de studio van Sky Italia werd Ronaldo tevens hard aangepakt door voormalig Juventus-trainer Fabio Capello, die repte over een 'onvergeeflijke fout' van de routinier in de 115e minuut van de wedstrijd tegen Porto. "In mijn tijd werden er spelers gekozen voor de muur en konden niet bang zijn voor de bal. Ze waren bang voor de bal en sprongen er met hun rug naar toe, dat is echt onvergeeflijk. Ook op social media kreeg Ronaldo ladingen kritiek over zich heen, onder meer van Gary Lineker, normaal gesproken een groot bewonderaar van de aanvaller in Italiaanse dienst. "We hebben eindelijk iets gevonden wat Ronaldo niet kan: in een muur staan", schreef de Engelse presentator op Twitter. Oud-voetballer Jamie Carragher, thans werkzaam als analist sprak als analist van CBS woorden van dezelfde strekking: "De hele muur ziet er niet goed uit, maar Ronaldo kijkt niet eens naar de bal. Kleine dingen maken het verschil in deze fase van het toernooi."

De gehele muur van Juventus maakte geen al te beste indruk bij de niet eens zo harde vrije trap van Oliveira, die desondanks juichend kon weglopen na de cruciale gelijkmaker in de verlenging. De teleurstelling bij Ronaldo was groot en na afloop van het spraakmakende Europese duel verscheen hij dan ook niet voor de camera's. De focus bij het elftal van trainer Andrea Pirlo gaat nu weer op de Serie A, met zondag een uitduel met Cagliari. Het prolongeren van de titel lijkt echter een utopie te zijn gezien de achterstand van tien punten op koploper Internazionale. Juventus heeft wél nog een wedstrijd tegoed.

Meer nieuws

Engeland heeft bar weinig vertrouwen in Slot: 'Hij is een Ten Hag in vermomming'
2
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
13
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
5
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
2
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
9
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties