Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ronaldo is de meest complete speler ter wereld, hij is de top'

Laatste update:

"Een punt zou heroïsch zijn. We zien wel of we met vier of vijf verdedigers gaan spelen, maar het belangrijkste is dat we niet net als tegen Paris Saint-Germain snel een doelpunt tegenkrijgen. We moeten compact verdedigen. Real speelde een paar jaar geleden tegen Rosenborg BK, maar heeft nu nog meer sterren. Het is misschien wel de beste ploeg in de wereld", zo werd Hareide tijdens de persconferentie geciteerd door AS.

"Het is moeilijk om te zeggen hoe de precieze kansen liggen, maar op de honderd wedstrijden zouden wij er misschien tien winnen. Er liggen altijd mogelijkheden. Real denkt misschien dat ze de punten hier even op kunnen halen, dat hoop ik tenminste. Met onze thuissupport kunnen we dan misschien voor een stunt zorgen, want de fans geven ons energie", aldus Hareide, die weet dat het voornaamste gevaar van Real van Cristiano Ronaldo komt.

"Wat bij hem de meeste indruk wekt, is zijn fysiek. Dat is onvoorstelbaar. Hij is fors, maar snel en zijn explosiviteit is gigantisch. Het is moeilijk om zoiets te verdedigen, want hij is de verdediger bijna altijd te snel af. Hij is de meest complete speler in de wereld. Hij staat aan de top, maar zelfs de beste voetballers van de wereld hebben wel eens een mindere dag. We moeten zorgen dat hij niet bereikt kan worden, zorgen dat hij niet blij wordt", besluit de 62-jarige oefenmeester uit Noorwegen van Malmö.

-
Wat verwacht jij van Malmö FF - Real Madrid?

Meer nieuws

Mark van Bommel genoemd als mogelijke trainer halve finalist Champions League
1
Johan Derksen: 'Je kunt niet meer om hem heen in het Nederlands elftal'
7
Xavi Simons zorgt voor negatieve primeur tijdens puntenverlies RB Leipzig
3
'Hij was een dertien in een dozijn-voetballer voor Slot naar Feyenoord kwam'
13
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties