Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ronaldo is onaantastbaar bij Real Madrid, de rest kan vervangen worden'

Laatste update:

"Het is onderdeel van de strategie van Real Madrid om altijd nieuwe sterren te halen", begint Metzelder in gesprek met Kicker. "Ze hebben het idee dat ze geen zomer voorbij kunnen laten gaan zonder een grote naam te halen. Real Madrid is als winnaar van de Champions League de beste ploeg in Europa, maar blijft toch spelers voor cruciale posities halen. Ronaldo is een van de weinige onaantastbare spelers bij de club, samen met een aantal internationals van Spanje. De rest kan vervangen worden."

"Als een speler zich in de kijker speelt op een groot toernooi, maakt hem dat direct interessant voor Real Madrid", gaat Metzelder verder. "Real Madrid is een wereldmerk en het gaat niet alleen om voetbal; het gaat ook om het opbouwen van het merk. Di María deed niet genoeg voor het merk Real Madrid, al zullen al zijn ex-teamgenoten zeggen dat de club hem niet had moeten verkopen. Voor Kroos was het beter geweest als Xabi Alonso was gebleven. Als Kroos het niet goed doet, zeggen mensen dat Xabi Alonso het beter had gedaan. Kroos zal er sowieso aan moeten wennen dat defensieve stabiliteit bij Real Madrid belangrijker is dan het vermaken van de fans."

Real Madrid had Ángel Di María niet moeten verkopen

Meer nieuws

Rick Karsdorp afgemaakt door Italiaanse media na cruciale fout: 'Ongeschikt'
1
Uitleveringsproces Promes aan Nederland begonnen: 'Dan kan het heel snel gaan'
5
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
13
Anwar El Ghazi regelt grote namen in benefietwedstrijd voor Gaza
2
Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
21
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
18

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties