Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Ramon Hendriks verlaat Feyenoord en maakt fraaie transfer naar Champions League-deelnemer VfB Stuttgart

Laatste update:

De centrumverdediger moet de selectie van trainer Sebastian Hoeness in de breedte versterken. Voetbal International meldt overigens dat Feyenoord 'enkele miljoenen euro's' overhoudt aan de deal.

Hendriks wordt door Stuttgart gezien als een jonge speler met de nodige potentie. Hij wordt vooral geroemd vanwege zijn snelheid. De linkspoot werd het afgelopen seizoen door Feyenoord verhuurd aan Vitesse.

Hendriks gaat komend seizoen met Stuttgart de Champions League in. Die Schwaben eindigden de afgelopen jaargang knap tweede in de Bundesliga en verzekerden zich daarmee van directe kwalificatie voor het miljardenbal.

In het shirt van Vitesse kwam Hendriks het afgelopen seizoen tot 35 officiële duels. Eerder werd hij door Feyenoord verhuurd aan NAC Breda en FC Utrecht.

De Dordrechtenaar kwam in 2017 in de jeugdopleiding van Feyenoord terecht. Tot een definitieve doorbraak in De Kuip kwam het voor hem alleen niet. In totaal speelde hij elf wedstrijden in de hoofdmacht van Feyenoord.

Reactie Hendriks


"Zes jaar geleden kwam ik als jongen de club binnen, en nu neem ik als volwassen voetballer afscheid van Feyenoord", zegt Hendriks op de clubsite. "Ik ben er trots op dat ik in De Kuip heb mogen spelen. Mijn officiële debuut, het Conference League-avontuur dat ik van het prille begin bij FC Drita tot en met Tirana heb meegemaakt: stuk voor stuk prachtige momenten in mijn carrière."

"Nu is het tijd voor iets nieuws, in een grote buitenlandse competitie bij een club die in de Champions League actief gaat zijn komend seizoen. Ik kan niet wachten om daar te beginnen, maar niet voordat ik Feyenoord en alle supporters bedank voor de mooie jaren in Rotterdam. Ik zal de club altijd blijven volgen", aldus Hendriks.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Feyenoord-nieuws? Word nu lid van het Feyenoord Zone WhatsApp-kanaal!

Dit artikel betreft een update van een eerder nieuwsbericht. De reacties onder het bericht kunnen daardoor minder actueel zijn.

Meer nieuws

Programma, uitslagen en standen Copa América 2024: Brazilië en Colombia winnen
8
Vinícius Júnior steelt de show in Las Vegas en leidt Brazilië naar cruciale zege
1
Colombia plaatst zich aan de hand van uitblinkers Díaz en James voor kwartfinale
0
Live meepraten op de Copa América: Paraguay - Brazilië
2
Johan Derksen wijst naar één man bij Oranje: 'Zwak en onprofessioneel'
10
UEFA velt oordeel over geldigheid van afgekeurd doelpunt Xavi Simons
48

Meer sportnieuws

Reacties