Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ronaldo kan een club nu al doorstrepen: 'Nooit optie geweest voor ons'

Laatste update:

De leiding is woedend over het veelbesproken interview dat Ronaldo gaf aan journalist Piers Morgan van Talk TV. Er wordt in Engeland zelfs gesproken over ontbinding van het tot medio 2023 lopende contract van de Portugees. Ronaldo zou dan zonder transfersom van club kunnen wisselen, maar dat is voor Roma geen aantrekkelijke optie. "Dat is een van de irritante dingen in het Italiaanse voetbal: er zijn constant verhalen over de transferperiode", moppert de bestuurder van de nummer zeven in de Serie A.

"De waarheid is dat Ronaldo nooit een optie is geweest voor ons", zo benadrukt Pinto. "En de geruchten over zijn komst zijn ook nergens op gebaseerd. Maar in Italië worden er helaas dagelijks minstens drie spelers aan je club gelinkt. Ik snap de link ergens wel, omdat José Mourinho en ik Portugees zijn. En Ronaldo dus ook. Maar zoals ik al zei: er klopt helemaal niets van de geruchten", zo besluit de technisch eindverantwoordelijke van Roma.

Ronaldo hoeft zich na het WK niet meer op trainingscomplex Carrington te melden, weet The Guardian. De Britse kwaliteitskrant schreef vrijdag dat Manchester United volledig klaar is met de Portugees, en hem zelfs probeert aan te klagen vanwege contractbreuk. De club bracht vrijdag nog een statement naar buiten waarin er 'gepaste stappen' jegens Ronaldo werden aangekondigd.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

Volgens The Guardian heeft de Portugese aanvaller de instructies gekregen niet meer terug te keren op de club, na zijn veelbesproken interview met Morgan. Daarin maakte Ronaldo alles en iedereen met een verleden bij United met de grond gelijk, onder wie manager Erik ten Hag en ex-teamgenoten en -coaches Wayne Rooney, Gary Neville en Ralf Rangnick. Vooruitlopen op een winterse exit wilde de vijfvoudig Ballon d'Or-winnaar echter niet.

Meer nieuws

Ajax rondt komst van nieuwe keeper af met status van toptalent
1
'José Mourinho aast op spectaculaire comeback in Premier League'
11
Het hoge woord is eruit: Thiago Silva keert na 16 jaar terug bij Fluminense
6
VZ Kort: Benefietwedstrijd voor Vitesse; Toornstra langer bij FC Utrecht
77
Pak 2,6x je inzet als Uitblinker Füllkrug op doel schiet tijdens PSG-Dortmund!
0
NEC wil Chery behouden, maar moet vrezen voor regerend landskampioen uit Europa
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties