Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ronaldo kan tot 2019 door: 'Tot zijn 34ste, hij zorgt goed voor zichzelf'

Laatste update:

Ronaldo vierde een paar dagen geleden zijn 31ste verjaardag en lijkt nog niet aan slijtage onderhevig. Vorig seizoen maakte hij liefst 48 doelpunten in de Spaanse competitie, een nieuw persoonlijk record. En dit seizoen was hij alleen al in de groepsfase goed voor elf treffers, ook een nieuw record. "Hij kan zeker nog tot zijn 34ste zo door blijven gaan, makkelijk. Hij krijgt alleen maar meer en meer ervaring", zegt Capello.

"Hij zorgt goed voor zichzelf en ik zie hem nog wel drie jaar zo presteren. Iemand als hij vind je niet zo snel elders", aldus de trainer tegen Cadena COPE. Capello werkte in het verleden zelf ook bij Real Madrid, maar was twee jaar voor Ronaldo's komst vertrokken. Dit seizoen zag hij hoe Rafael Benítez de rit begon, maar in januari al sneuvelde. "Wat er in de kleedkamer is voorgevallen weet ik allemaal niet. Maar ik hoop dat Zinédine Zidane zal slagen. Hij heeft in elk geval het charisma en de internationale ervaring."

Denk je dat Cristiano Ronaldo nog drie jaar zo goed blijft presteren?

Meer nieuws

VZ Kort: Peer Koopmeiners heeft laatste wedstrijd voor Almere City gespeeld
77
Liveblog huldiging PSV: Platte kar staat al klaar bij het Philips Stadion
3
Test jouw kennis over de Champions League en win maar liefst 25.000 euro!
0
Bayern München spreekt eigen lijfspreuk tegen met opvallend nieuw tenue
12
KKD Elftal van de Week: Roda JC ondanks uitgestelde promotie hofleverancier
0
Roda JC legt stadionspeaker het zwijgen op: 'Heeft laatste interview gegeven'
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties