Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ronaldo laat Man United in de kou staan door opnieuw niet op te komen dagen

Laatste update:

The Athletic meldde zaterdag dat de 37-jarige Ronaldo tijdens de zomerse transferwindow koste wat kost wil vertrekken bij United. De aanvaller werd dinsdag opnieuw verwacht op Old Trafford maar bleef voor de tweede dag op rij thuis, waardoor hij serieus op een breuk lijkt aan te sturen. Ronaldo's zaakwaarnemer Jorge Mendes had al een ontmoeting met Todd Boehly, de mede-eigenaar van Chelsea. Daarnaast houden Bayern München en Napoli de situatie omtrent de Portugees nauwlettend in de gaten.

Het standpunt van United blijft desondanks ongewijzigd. Ronaldo is voor Erik ten Hag en de clubleiding deze zomer niet te koop. De aanvaller beschikt nog over een contract voor twaalf maanden, nadat hij afgelopen zomer de overstap van Juventus maakte. Vorig seizoen was het enige lichtpuntje bij United door als clubtopscorer 24 doelpunten te produceren in 38 officiële duels. Ronaldo liep met een zesde plaats in de Premier League echter Champions League-voetbal mis en dat is juist hetgeen wat hem steekt.

Ronaldo wil voor de prijzen spelen en een gebrek aan daadkracht van United op de transfermarkt zorgt naar verluidt ook voor teleurstelling. Ten Hag mag op de korte termijn toch zijn eerste versterkingen verwelkomen. De Engelsen bereikten maandag een mondeling akkoord met Christian Eriksen, terwijl het wachten is op dat presentatie van Tyrell Malacia. Daarnaast is United ook concreet in de markt voor Frenkie de Jong en Lisandro Martínez.

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
3
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
15
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
53
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties