Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ronaldo lijkt sneertje naar Sarri te geven: 'Om het nieuwsbulletin te openen'

Laatste update:

Zowel in het duel met Lokomotiv Moskou (1-2 zege) als in het treffen met AC Milan (1-0 zege) maakte Ronaldo de negentig minuten niet vol. Met name in de laatste wedstrijd reageerde de aanvaller erg verontwaardigd op zijn wissel. Naar verluidt zou Ronaldo voor het einde van de wedstrijd zelfs het stadion hebben verlaten. Sarri legde na afloop uit dat hij zag dat de Portugees niet in orde was en dat hij het daarom de beste optie vond om hem van het veld te halen.

Italië houdt adem in na nieuwe tirade van 'koning' Cristiano Ronaldo

Lees artikel

"De laatste maand kampt hij met een lichte knieblessure. Op de training kreeg hij een tik en dat heeft wat schade veroorzaakt. Als hij met een hoge intensiteit traint of speelt, dan raakt hij uit balans. Dan gaat hij overcompenseren en zo beschadigt hij bijvoorbeeld zijn kuit en dijbeenspieren. Hij is nu niet op zijn best. Maar ik denk dat een trainer over het algemeen zich meer zorgen moet maken als een speler niet boos is na een wissel", liet Sarri weten. Ronaldo lijkt donderdag op de training van Portugal een klein sneertje richting zijn trainer uit te delen.

De aanvaller van Juventus bereidt zich momenteel met Portugal voor op de EK-kwalificatiewedstrijden tegen Litouwen (donderdagavond) en Luxemburg (zondagavond). Terwijl Ronaldo na de training het veld afliep, zei hij tegenover de camera's van Mais Futebol: "Om het nieuwsbulletin te openen, kan ik je het volgende nieuws geven: het gaat heel goed met de aanvoerder. Ik ben niet alleen in orde, maar ook nog eens volledig fit. Het ziet er allemaal heel positief uit. Nu kunnen jullie de anderen interviewen!"

Meer nieuws

Theo Janssen over linksbackpositie Nederlands elftal: 'Dat is geen optie'
20
SC Heerenveen slaat toe en plukt groot talent weg uit de Keuken Kampioen Divisie
2
Duitse media zijn eensgezind over spel van Matthijs de Ligt tegen Real Madrid
30
Bayer Leverkusen schrijft historie dankzij goal in minuut 97 en bereikt finale
49
Olympiacos verslaat Aston Villa opnieuw en wacht verhitte finale in Athene
13
Atalanta schrijft historie en bereikt op overtuigende wijze finale Europa League
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties