Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ronaldo-loos Real Madrid op voorsprong in Copa del Rey

Laatste update:

Vorig seizoen legde Real Madrid beslag op de Copa del Rey en op weg naar de beker won het acht keer, speelde het eenmaal gelijk en verloor het niet. Het kreeg in het hele proces ook maar één tegengoal te verwerken en dat gebeurde in de eindstrijd tegen Barcelona. Zo'n zelfde status volhouden wordt nu een flink karwei, want al ging Cornellà onderuit: scoren deed het wél. Na twintig minuten ontdeed Óscar Muñoz zich goed van Álvaro Arbeloa en schoot hij recht door het midden de bal in het dak van het doel.

Het was op dat moment de 1-1, want Varane had na acht minuten koppend de score geopend uit een hoekschop vanaf de rechterkant. Eerder had Sami Khedira een voorzet van James Rodríguez in de handen van de Cornellà-keeper gekopt. Varane had tot woensdagavond al anderhalf jaar niet gescoord in het shirt van zijn club, maar beleefde een aparte wedstrijd. Na een half uur tekende hij namelijk voor nóg een doelpunt, weer met het hoofd en weer uit een hoekschop. Niet verrassend was het de eerste keer in zijn carrière dat hij twee keer scoorde in een wedstrijd.

In de tweede helft in het Power8 Stadium, waar Cornellà naar was uitgeweken vanwege de grote belangstelling, duurde het niet lang voordat de score verder opliep. Hernández, die in de basis stond omdat Ronaldo rust kreeg, draaide zich weg van zijn bewakers en schoot van zo'n zeventien meter de 1-3 binnen. De Mexicaanse huurling maakte zo alweer zijn vierde goal voor Real. Hij had ook een tweede kunnen noteren, maar wist een pass van Marcelo net niet te promoveren tot een treffer. Diezelfde Marcelo tekende persoonlijk dan maar voor de 1-4, met nog een kwartier op de klok: daar bleef het bij. De return op 2 december is eigenlijk al een formaliteit.

-
Denk jij dat Real Madrid dit seizoen weer de Copa del Rey wint?

Meer nieuws

De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
0
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
0
Chelsea vecht zich knap terug, maar vergeet zichzelf te belonen
6
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
4
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
25
Late gelijkmaker van Leverkusen wekt grote woede: 'Het is een schande!'
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties