Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ronaldo maakt einde aan lijdensweg; Douglas Costa spuugt naar opponent

Laatste update:

Sassuolo eindigde de afgelopen twee seizoenen steevast in de middenmoot van de Serie A, maar deze voetbaljaargang presteert het elftal van Roberto De Zerbi verrassend sterk. In de eerste drie competitieduels werden zeven punten vergaard, waardoor Juventus zich gewaarschuwd wist. Sassuolo wist het aanvalsspel van de regerend landskampioen in de eerste helft betrekkelijk eenvoudig te ontregelen en haalde de rust uiteindelijk ook zonder kleerscheuren.

De thuisploeg begon nog wel aardig aan de wedstrijd, maar ontbeerde zonder onder anderen Miralem Pjanic en Douglas Cousta, die beiden op de reservebank begonnen, simpelweg creativiteit om de hechte defensie van Sassuolo uit elkaar te spelen. De eerste serieuze kans viel pas na 25 minuten voetballen te noteren: na goed voorbereidend werk van Blaise Matuidi liet Mario Mandzukic een goede mogelijkheid onbenut. Andrea Consigi voorkwam op slag van rust nog een eigen doelpunt van Pol Lirola, maar verder hoefde de doelman van de bezoekers nauwelijks in te grijpen.

Na de onderbreking tapte Juventus uit een ander vaatje. Sassuolo werd verder achteruitgedrukt en moest na vijftig minuten voetballen uiteindelijk capituleren. Gian Marco Ferrari kopte de bal na een hoekschop op onbegrijpelijke wijze tegen zijn eigen doelpaal aan, waarna Ronaldo in de rebound eenvoudig binnen kon tikken. Het betekende voor de vedette na ruim drieënhalve wedstrijd zijn eerste officiële doelpunt voor Juventus.

Daar bleef het echter niet bij voor Ronaldo, want een kwartier later liet hij ook zijn tweede doelpunt van de middag aantekenen. Ronaldo werd aan de linkerkant van het veld bereikt door Emre Can en schoot vervolgens tegendraads binnen. In de slotfase redde Wojciech Szczesny nog fraai op een knal van Alfred Duncan en liet Ronaldo drie uitstekende mogelijkheden op een derde treffer onbenut, alvorens Khouma Babacar in de blessuretijd voor de eretreffer zorgde en Douglas Costa rood kreeg vanwege spugen. Woensdagavond wacht voor Juventus zijn eerste wedstrijd in de groepsfase van de Champions League, uit bij Valencia.

-
Denk jij dat Cristiano Ronaldo dit seizoen meer dan 20 doelpunten zal maken in de Serie A?

Meer nieuws

Ten Hag onthult welke spits hij vorige zomer naar Manchester United wilde halen
23
Engelse pers kiest Manchester City-ster als beste speler van de Premier League
23
'Het heeft er alle schijn van dat Van Bommel gaat vertrekken bij Royal Antwerp'
14
Daley Blind weet wat hij na spelerscarrière wil doen: 'Wil wel die kant op'
10
Erik ten Hag in beeld als opvolger van Thomas Tuchel bij Bayern München
23
Johan Bakayoko maakt supporters van Feyenoord warm met lofzang over speler
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties