Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ronaldo maakt het verschil voor Juventus bij indrukwekkende rentree

Laatste update:

Ronaldo was besmet met het coronavirus en stond daardoor weken aan de kant. Een basisplaats kwam nog te vroeg voor de pas herstelde Portugese aanvaller, die afgelopen woensdag tegen Barcelona (0-2) nog ontbrak in de wedstrijdselectie. Vanaf de kant zag hij hoe Juventus na een kwartier spelen op voorsprong kwam. Weston McKennie bleek niet zelfzuchtig en bood Álvaro Morata een niet te missen kans. Morata zag tegen Barcelona drie doelpunten afgekeurd worden wegens buitenspel en ook tegen Spezia was het weer raak. Tien minuten na zijn openingstreffer leek hij voor de 0-2 te tekenen na een lange rush, maar hij stond buitenspel en dus ging het feestje niet door.

?? 56' Invallen ? 59' Scoren ?? Cristiano Ronaldo 1 - Coronavirus 0

Geplaatst door voetbalzone op Zondag 1 november 2020

Na een half uur spelen mocht Paolo Bartolomei ver komen van de Juventus-verdedigers. De middenvelder legde af op de inkomende Tommaso Pobega, die verrassend voor de 1-1 zorgde. Na rust zette Juventus aan en kwam Ronaldo binnen de lijnen als vervanger van Paulo Dybala. De Portugees stond pas een paar minuten op het veld toen hij scoorde. Na goed voorbereidend werk van Morata kon Ronaldo alleen af op de keeper: 1-2.

Deze Panenka van Ronaldo is héél vies! ??

Geplaatst door voetbalzone op Zondag 1 november 2020

Na de 1-3 van Rabiot was het opnieuw Ronaldo die scoorde. Juventus kreeg een strafschop cadeau na een lichte overtreding van Bartolomei. Ronaldo bleek zijn zelfvertrouwen nog niet verloren; hij nam plaats achter de bal en scoorde met een Panenka. In de slotfase kreeg la Vecchia Signora nog kansen op meer, maar Spezia bleef een grotere nederlaag bespaard. Door de overwinning komt Juventus op twaalf punten uit zes duels en staat het op de tweede plaats met een achterstand van vier punten op koploper AC Milan.

-

Meer nieuws

KKD Elftal van de Week: Twee talenten van Jong Ajax geselecteerd
3
'Ik had Van Dijk en De Vrij als teamgenoten, maar Sandler is het meest compleet'
10
Test jouw kennis over de Champions League en win maar liefst 25.000 euro!
0
VZ Kort: FC Den Bosch presenteert nieuwe hoofdtrainer
77
'Potter en Pusic bovenaan de lijst om Arne Slot op te volgen bij Feyenoord'
59
Ajax maakt werk van komst Chivu als assistent en doet Roemeen enorme belofte
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties