Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Ronaldo maakt ongelukkige indruk op trainingen en wil vertrekken'

Laatste update:

De geruchten over ontevredenheid bij Ronaldo bestaan al langer. De aanvaller is teleurgesteld door de beslissing van Florentino Pérez om Carlo Ancelotti te vervangen door Rafael Benítez en toen laatstgenoemde Ronaldo deze week amicaal op de schouder wilde slaan bij een training, liet CR7 duidelijk merken dat hij hier (nog) niet van gediend was.

De dertigjarige aanvaller baalt ook van het vertrek van Iker Casillas en de manier waarop Sergio Ramos wordt behandeld, terwijl hij vorig seizoen al mopperde over een gebrek aan steun van de clubleiding, toen hij werd bekritiseerd na het vieren van zijn verjaardagsfeest na een ruime nederlaag tegen Atlético Madrid. Ronaldo is inmiddels weer begonnen met de voorbereiding op het nieuwe seizoen, en zal zaterdagochtend om 11.00 uur ook in de basis staan tegen AS Roma, maar hij zou niet langer gelukkig zijn bij de Spaanse recordkampioen.

Eind juni reageerde Ronaldo nog op de geruchten over een mogelijke transfer naar bijvoorbeeld Paris Saint-Germain. "Ik heb al een tijdje niet met de pers gesproken, maar maak voor nu een uitzondering", zei hij toen. "En dat doe ik alleen om te benadrukken dat het absoluut onzin is dat er sprake zou zijn van een conflict tussen mij en Real Madrid. Ik ben ontzettend gelukkig bij de beste club ter wereld en ben heel gefocust op het seizoen dat straks aanbreekt. Ik verwacht dat het zal overlopen van de successen. Ik herhaal nog maar eens: ik zit bij 's werelds beste club en ik wil de grote prijzen weer winnen met Real Madrid. Ik ben diep teleurgesteld dat er zulke onzin wordt geschreven. Ik vraag alle media vriendelijk om eens te stoppen met dat soort berichten en me wat meer buiten beschouwing te laten. Real Madrid en ik hebben het goed met elkaar."

Denk je dat Cristiano Ronaldo gewoon bij Real Madrid zal blijven?

Meer nieuws

Live meepraten in de Ligue 1: Paris Saint-Germain - Le Havre
0
Live meepraten in de Premier League: Aston Villa - Chelsea
1
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord ontwaakte
9
Dusan Tadic schittert voor Fenerbahçe, dat Galatasaray niets toegeeft
7
Doelpuntloze remise exemplarisch voor teleurstellend seizoen Milan en Juventus
3
Ten Hag kraakt arbitrage in Premier League na nieuwe sof Manchester United
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties