Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ronaldo maakt op zorgeloze avond eindelijk eerste treffer onder Ten Hag

Laatste update:

Onder meer Donny van de Beek, Marcus Rashford, Aaron Wan-Bissaka, Martin Dúbravka en Anthony Martial hebben de reis niet gemaakt naar Moldavië. Door afwezigheid van Rashford en Martial werd de spitspositie ingevuld door Cristiano Ronaldo. Lisandro Martínez vormde het hart van de defensie met Raphaël Varane, waardoor Victor Lindelöf en Harry Maguire opnieuw op de bank plaatsnamen. Tyrell Malacia kreeg aan de linkerkant de voorkeur boven Luke Shaw; voormalig Ajacied Antony stond op de rechtsbuitenpositie geposteerd.

Sheriff begon het felst aan de wedstrijd en ging zeker de eerste tien minuten meermaals op zoek naar een opening, maar United bewaarde de rust en controleerde het duel. De eerste serieuze mogelijkheid voor de bezoekers leverde in de zeventiende speelminuut direct een treffer op. Christian Eriksen legde de bal op de rand van het zestienmetergebied klaar voor Sancho, die zijn linker zocht en doelman Maksym Koval vervolgens verschalkte met een geplaatst schot in de rechterhoek: 0-1. Zonder grandioos te spelen hield United nadien de touwtjes in handen.

De volgende, goede mogelijkheid was voor Ronaldo. Antony bediende de Portugees met een fraai lobje, maar laatstgenoemde kon de bal vervolgens niet genoeg drukken: over. Ruim zeven minuten voor het rustsignaal kreeg Ronaldo zijn eerste doelpunt van het seizoen alsnog te pakken. Patrick Kpozo haalde Diogo Dalot onderuit in het strafschopgebied, waarna arbiter Pawel Raczkowski resoluut naar de stip wees. Ronaldo stuurde Koval de hoek in en schoot door het midden raak: 0-2.

In het tweede bedrijf kon de ploeg van Ten Hag het duel rustig controleren zonder onnodig veel krachten te verspelen. Enkele minuten na rust kwam United via Bruno Fernandes nog wel in de gelegenheid om de score verder uit te bouwen, maar Koval had een fraaie redding in huis. In het restant van de wedstrijd deelden de Engelsen nog diverse speldenprikjes uit; het scorebord kwam echter niet meer in beweging.

Meer nieuws

Peter Bosz formeert deze elf namen op mogelijke kampioensdag van PSV
0
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
13
Noa Lang wil show stelen bij feest PSV en neemt voorschot op volgende landstitel
7
Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip schuift door afwezigheid Bergwijn
10
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
9
'Potter houdt vast aan speerpunten, waardoor deal met Ajax mogelijk klapt'
41

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties