Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ronaldo met bizarre assist van waarde tijdens overwinning op Lazio

Laatste update:

Het thuisdebuut van Ronaldo bij Juventus leverde niet meteen spektakel op. De Portugees kwam weinig aan de bal, evenals aanvalspartner Mandzukic. Juventus kampte met een gebrek aan creativiteit vanuit het middenveld en speelde geen grootse wedstrijd, maar leidde bij rust wel met 1-0. Een ingeving van Pjanic bood uitkomst voor de thuisploeg: de Serviër nam een afvallende bal vanaf twintig meter op de slof en vond de rechterhoek. In figuurlijke zin kwam het doelpunt niet uit de lucht vallen, want Juventus was al gevaarlijk geworden.

Na achttien minuten miste Ronaldo de bal na een voorzet van Giorgio Chiellini, waarna Sami Khedira uithaalde. Zijn inzet spatte uiteen op de paal; in de rebound pareerde keeper Thomas Strakosha het schot van Federico Bernardeschi. Na het openingsdoelpunt ontspon zich een open wedstrijd; in de blessuretijd had Lazio op gelijke hoogte moeten komen, maar de vrijstaande Marco Parolo kopte van dichtbij over. Uiteindelijk had Ronaldo in de eerste helft slechts één balcontact in het strafschopgebied van Lazio.

In de tweede helft had Juventus het nog steeds lastig met Lazio. De bezoekers zochten naar de gelijkmaker; een afstandsschot Luis Alberto vloog net naast het doel van Wojciech Szczesny. Negentien minuten voor tijd had Ronaldo bijna zijn eerste goal voor Juventus, maar zijn venijnige uithaal werd door Strakosha over de lat gewerkt. De zomeraanwinst zou alsnog een hoofdrol spelen. In Een kwartier voor tijd leek Ronaldo binnen te tikken na een voorzet van Douglas Costa, maar hij raakte de bal niet goed en bereidde onbedoeld het doelpunt van Mandzukic voor met zijn hiel: 2-0.

-
Wordt Juventus opnieuw kampioen van Italië?

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
93
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
2
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
14
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
7
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
129

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties