Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ronaldo: 'Negen van de tien clubs willen hem aantrekken'

Laatste update:

"Of Real Madrid nu minder favoriet is voor de eindzege zonder Cristiano? Nee, de favorietenrol van Real Madrid is mijns inziens gelijkgebleven", zo stelde de Braziliaan. "Als er een favoriet moet zijn, is dat Real Madrid en vooral na het winnen van vier van de laatste vijf Champions League-trofeeën." Ronaldo snapt de keuze van de Portugees voor Juventus volledig. "Er was geen twijfel over wat hij wilde. Hij wilde een nieuwe uitdaging en hij stond in zijn recht. Het madridismo zal Cristiano altijd dankbaar zijn."

Real Madrid versterkte zich na het vertrek van Ronaldo alleen met Mariano Diaz, in aanvallend opzicht. De Spaanse topclub wordt echter al dik een half jaar met Neymar in verband gebracht. "Ik lees er veel over, maar niemand van Real Madrid heeft zich daar duidelijk over geuit. Alle goede spelers genieten interesse. Negen van de tien clubs willen hem aantrekken, maar ik denk dat niet Real daadwerkelijk een poging heeft gedaan. Je kan niet met de emotie's van de mensen spelen. Zijn komst is niet mogelijk en ik denk niet dat er een poging heeft plaatsgevonden, maar ik kan niet binnen de club kijken."

Ronaldo kreeg de vraag of Kylian Mbappé van een minder niveau is als Neymar. "Op het WK heeft Neymar niet zijn beste vorm laten zien, maar hij heeft veel meer in huis dan Mbappé. Mbappé is een zeer jonge en zeer goede voetballer, met veel snelheid. Of Mbappé op mij lijkt? Ik weet niet eens meer hoe ik speelde", lachte Ronaldo, die ook de vraag kreeg hoeveel hij tegenwoordig waard zou zijn. "Geen idee, moet je kijken hoe ik eruitzie… niks. Ik weet het niet. Ik had destijds mijn prijs. Vier miljard pesetas? Toen waren er nog pesetas inderdaad."

Wie vind jij beter?

Meer nieuws

Derksen wijst nieuwe schuldige aan: 'Hij heeft Ajax naar de klote geholpen'
2
PSV aast op Eredivisiespeler en denkt aan transfersom van 1,5 à 2 miljoen euro
23
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
94
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
3
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
14
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties