Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ronaldo niet bezig met record Raúl: 'Dit is niet zijn laatste duel'

Laatste update:

Volgens Carlo Ancelotti is de Portugees echter helemaal niet bezig met het record van Raúl. "Het is niet zijn laatste wedstrijd", zei de coach. "Cristiano heeft nog alle tijd om het record te breken. Bij elke persconferentie krijg ik vragen over hem en de vorige keer zei ik al dat ik geen woorden meer had om hem te omschrijven. Hij is een fantastische speler en een fantastische prof."

Naast Ronaldo aast ook Lionel Messi op het doelpuntenrecord in de Champions League: de sterspeler van Barcelona staat op 69 goals in het toernooi en speelt woensdag met zijn ploeg tegen Ajax. Messi jaagt in Amsterdam niet alleen op het record van Raúl, maar ook op een record van Ruud van Nistelrooij, die in de (eerste) groepsfase van de Champions League 39 keer scoorde. Messi staat op 38 doelpunten in de poulefase, vond De Telegraaf uit.

-
Ronaldo gaat het record van Raúl vanavond ...

Meer nieuws

Perez: 'Vorig jaar wilde Man United hem hebben, nu gaat niemand hem halen'
2
Komst Potter wordt moeilijk; Ajax neigt door te schakelen naar volgende trainer
20
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
11
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
3
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
17
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties