Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ronaldo: 'Of mensen het leuk vinden of niet, ik behoor tot de groten'

Laatste update:

Ronaldo is bijvoorbeeld nog maar zeven treffers verwijderd van de mijlpaal van honderd goals in de Champions League. Geen enkele andere speler ging hem daarin voor. "Ik twijfel er niet aan dat ik de voetbalgeschiedenis inga", zegt hij in gesprek met de UEFA. "Of mensen dat nou leuk vinden of niet. De cijfers spreken voor zich. Ik schaar me tussen de groten."

Zelfs als hij nu stopt, zal Ronaldo herinnerd worden om zijn waanzinnige scoringsdrift. "Sommigen vinden dat leuk, anderen wat minder, maar ik twijfel er niet aan dat ik nu al geschiedenis heb geschreven." Zijn prestaties komen voor de 31-jarige aanvaller niet als een verrassing. "Ik heb altijd het gevoel gehad dat ik een speciale voetballer was, ook in mijn tijd bij Sporting Portugal."

In 2003 stapte hij over naar Manchester United, waarna alles in een stroomversnelling kwam. "Ik wist dat ooit een topspeler zou worden, maar ik had niet verwacht dat het zo snel zou gebeuren. Ik bereidde me erop voor, want het talent was altijd aanwezig. Ik heb altijd hard gewerkt en geloofd in mijn eigen kunnen."

-

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
118
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties