Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ronaldo ontwikkelde zich het meest, omdat hij er keihard voor werkte'

Laatste update:

"Hij was in mijn tijd bij United de speler die zich het meest ontwikkelde, omdat hij er keihard voor werkte", vertelt Ferguson. "Hij werkt voortdurend aan zijn schottechniek, met zijn linker- en zijn rechtervoet, aan zijn kopkracht en zijn sprongkracht. De manier waarop hij zich heeft verbeterd door de jaren heen, is waanzinnig. De meeste spelers houden het vijf of zes jaar vol op het hoogste niveau en dan zit het erop. Maar Cristiano staat er nu al meer dan tien jaar."

Dat maakt de 31-jarige ster van Real Madrid volgens Ferguson absoluut uniek in zijn soort. "Iedere generatie heeft zijn speciale voetballer en momenteel is dat Cristiano", vindt Ferguson, die afgelopen zondag aanwezig was in het Stade de France voor de EK-finale tussen Frankrijk en Portugal. Na de Portugese winst knuffelde hij zijn voormalig oogappel in een innige omhelzing.

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
16
Sherida Spitse zorgt voor zinderend slot van titelstrijd FC Twente en Ajax
2
Nederlandse profclub overweegt over te stappen naar ander logo
3
Live meepraten in de Champions League: Borussia Dortmund - Paris Saint-Germain
10
Dortmund begint met Maatsen en zonder Malen; Mbappé in de CL wél in de basis
7
Curieuze uitspraak Ajax-trainer Van 't Schip jaren na dato geopenbaard
14

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties