Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ronaldo op weg naar 65 competitietreffers: 'Te gestoord voor woorden'

Laatste update:

Bij Real Madrid zoekt men al maanden naar woorden om de prestaties van Ronaldo te omschrijven. Na 178 Primera División-duels staat de teller op 200 doelpunten. "Zijn statistieken zijn te gestoord voor woorden", zo oordeelde Sergio Ramos na afloop van de achttiende (!) zege op rij. "Het is een privilege dat Real Madrid over zo'n voetballer kan beschikken. Er moeten woorden worden uitgevonden om hem te beschrijven. Hij breekt alle records. Hij verkeert momenteel wellicht in de beste vorm van zijn leven."

Carlo Ancelotti zet de naam van Ronaldo ongetwijfeld als eerste op zijn wedstrijdformulier. "Het is een voordeel dat we over Ronaldo kunnen beschikken. Je staat bij wijze van spreken al met 1-0 voor. Hij is bovendien buitengewoon gemotiveerd, hij wil zich blijven verbeteren." Emilio Butragueño, bestuurder en voormalig topspits van Real Madrid, was ook duidelijk. "Ronaldo is een fenomeen met een uitmuntende mentaliteit. Het maakt niet uit waar hij speelt en tegen wie hij speelt. Ongelooflijk. De cijfers spreken de waarheid. Hij heeft een hattrickrecord gebroken. En dat maakt hem niet uit. Tegen Ludogorets zal hij weer willen scoren."

"De FIFA Ballon d'Or? Het is niet dat ik het logisch zou vinden als Ronaldo deze prijs weer wint", vervolgde Butragueño. "Er is gewoon geen discussie over mogelijk. En ik zeg dat als voetbalmens, niet als Madridista. Hij staat dit jaar heel ver boven de rest. Daar moet geen twijfel over bestaan." Met zijn hattrick passeerde Ronaldo grote namen als Alfredo Di Stéfano en Telmo Zarra in de recordboeken. Hij heeft inmiddels drie hattricks meer achter zijn naam staan dan Lionel Messi.

-
Cristiano Ronaldo zal als een van de beste spelers ooit worden herinnerd

Meer nieuws

Johan Derksen oppert nieuwe trainer Feyenoord; Valentijn Driessen geeft tegengas
1
Tuchel wijst één zondebok aan na Bayern - Real: 'Hij was veel te hebzuchtig'
15
John van den Brom toont clubliefde en keert definitief terug bij Vitesse
13
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
13
Oude bekende in beeld bij Feyenoord om opvolger Arne Slot te worden
15
Derksen wijst nieuwe schuldige aan: 'Hij heeft Ajax naar de klote geholpen'
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties