Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ronaldo openhartig: 'Mensen die dat niet willen zien, mogen mij niet'

Laatste update:

De aanvaller is van mening dat het tijd nodig heeft voordat United weer als vanouds gaat presteren. De ploeg van manager Ole Gunnar Solskjaer draait tot dusver een wisselvallig seizoen en moet in de Premier League genoegen nemen met de zesde plek. "We zitten in een fase waarin een aantal belangrijke veranderingen heeft plaatsgevonden", merkt Ronaldo op. "De club heeft mij gekocht, Raphaël Varane en Jadon Sancho. Die aanpassing heeft tijd nodig, maar ook het systeem waarin we nu spelen. Maar ik denk dat we stap voor stap moeten beseffen dat alles mogelijk is."

Ronaldo greep deze week nog maar weer eens een hoofdrol in de Champions League door United met een kopbal voorbij Atalanta (3-2) te helpen. "In de Champions League heb ik de meeste doelpunten, de meeste overwinningen, assists... alles. Maar ik wil doorgaan. Ik voetbal graag. Ik voel me goed om mensen blij te maken", stelt de Portugees. "Stoppen als international? Het is mijn tijd nog niet om een stap terug te doen. Waarom? Het is niet wat mensen willen, het is niet wat ik wil. Ik voel dat ik nog in staat ben om te sprinten, om te dribbelen en te schieten. Daar denk ik pas aan als de kracht er niet meer is, maar die heb ik nog steeds."

De sterspeler benadrukt dat hij is teruggekeerd om met United prijzen te winnen. "Ik weet wanneer het team mijn verdediging nodig heeft", vertelt hij. "Mijn rol binnen de club is om te winnen, het team te helpen en doelpunten te maken. Ook verdedigen maakt onderdeel uit van mijn werk. De mensen die dat niet willen zien, mogen mij niet. Maar om eerlijk te zijn, ik ben 36, ik win alles, dus ik ga me geen zorgen maken over de mensen die slechte dingen over me zeggen. Ik slaap 's nachts goed en ga met een goed geweten naar bed. Die mensen moeten daar vooral mee doorgaan, want ik zal nog vele monden snoeren."

Kritiek is onderdeel van de business, meent Ronaldo. "Ik maak me daar geen zorgen over. En ik zie het als een goede zaak om eerlijk te zijn. Als mensen zich zorgen over mij of over mij praten, is dat omdat ze mijn potentieel en waarde binnen het voetbal nog steeds kennen. Dus het is goed. Ik zal je een voorbeeld geven: als je op een school zit en je bent de beste leerling, zal de slechtste leerling altijd zeggen dat hij je niet mag. Ik denk dat het belangrijkste is dat ik nog steeds gelukkig ben en van voetbal geniet."

Op hoeveel doelpunten eindigt Cristiano Ronaldo dit seizoen in de Premier League?

Meer nieuws

Prolongatie titel definitief uitgesloten voor Royal Antwerp na nieuwe nederlaag
0
El Gran Derbi: is dit de meest heetgebakerde derby van Spanje?
3
Romano weet wie bijna zeker de eerste inkomende transfer van FC Barcelona wordt
1
Wie is de Italiaanse idealist die mogelijk de nieuwe trainer wordt van Ajax?
4
AS Roma mag blijven hopen op Champions League-ticket na remise tegen Napoli
1
Manchester City sprankelt niet, maar houdt maximale druk op Arsenal
26

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties