Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ronaldo reageert uit Miami: 'Ik ben diep teleurgesteld'

Laatste update:

Ronaldo heeft er al zes seizoenen opzitten bij Real Madrid en maakte 300 wedstrijden voor die club 313 doelpunten. Opvallend genoeg won de aanvaller 'pas' zeven prijzen met de Koninklijke en iedere zomer weer gaan er geruchten over een terugkeer naar de Premier League. Ronaldo rekent echter nog voor de opening van de transferwindow meteen af met de geruchten. "Ik heb al een tijdje niet met de pers gesproken, maar maak voor nu een uitzondering", zegt hij vanuit de Verenigde Staten tegen A Bola.

"En dat doe ik alleen om te benadrukken dat het absoluut onzin is dat er sprake zou zijn van een conflict tussen mij en Real Madrid. Ik ben ontzettend gelukkig bij de beste club ter wereld en ben heel gefocust op het seizoen dat straks aanbreekt. Ik verwacht dat het zal overlopen van de successen. Ik herhaal nog maar eens: ik zit bij 's werelds beste club en ik wil de grote prijzen weer winnen met Real Madrid", aldus Ronaldo.

AS berichtte zaterdag dat de dertigjarige winnaar van de Ballon d'Or niet blij zou zijn met de geruchtenstroom rond Sergio Ramos. De Spaanse krant schreef dat Ronaldo denkt dat zijn collega vanwege diens 'winnaarsmentaliteit' best in staat is om de onderhandelingen met voorzitter Florentino Pérez definitief te staken. De aanvaller zou zijn teamgenoot vanuit Miami hebben gebeld om uit te leggen dat hij helemaal achter hem staat.

Ronaldo verwijst zulke verhalen echter eveneens naar het rijk der fabelen. "Ik ben diep teleurgesteld dat er zulke onzin wordt geschreven. Ik vraag alle media vriendelijk om eens te stoppen met dat soort berichten en me wat meer buiten beschouwing te laten. Real Madrid en ik hebben het goed met elkaar", aldus CR7.

Gaat Cristiano Ronaldo een sterk seizoen draaien bij Real Madrid, denk je?

Meer nieuws

'Twijfelende Denzel Dumfries ziet move richting Manchester United wel zitten'
11
Door vuurwerk verminkte PSV-fan doet zijn verhaal: 'Ik mis tweeënhalve vinger'
58
Van Dijk naar Real Madrid? 'Als ze bellen kunnen ze hem morgen contracteren'
33
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
63
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Scouts van Ajax zaten dit weekend op de tribune voor deze vier toptalenten'
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties