Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ronaldo redt punt voor Real Madrid in zinderende derby

Laatste update:

Real Madrid kende een droomstart in het kolkende Vicente Caldéron. De ploeg van trainer Carlo Ancelotti kwam al na vier minuten op voorsprong, toen Karim Benzema opdook voor de neus van keeper Thibaut Courtois. Bij Atlético Madrid protesteerde men hevig omdat de Fransman op moment van spelen van Ángel di María buitenspel gestaan zou hebben, maar in de herhaling bleek dat niet het geval te zijn. Wie dacht dat Atlético uit het veld geslagen was door de vroege tegentreffer kwam bedrogen uit.

De vechtmachine van Diego Simeone voetbalde uitstekend en Real Madrid werd bij tijd en wijle flink in de verdediging gedrukt. Supersterren Ronaldo en Gareth Bale kwamen nauwelijks in het stuk voor en het was de thuisploeg die de regie in handen nam. Diego Costa, die het voortdurend aan de stok had met Sergio Ramos, claimde een strafschop na een vermeende overtreding van de mandekker en diezelfde Diego Costa schoot rakelings voorlangs, alvorens de score alsnog gelijk werd getrokken.

Arda Turan trok de aandacht van twee opponenten en de Turk gaf de bal mee aan Koke. Die haalde uit met een diagonaal schot en verschalkte Diego López op die manier voor de 1-1. Het was een verdiende treffer en beide partijen speelden in die fase alsof het hun laatste wedstrijd was. Opmerkelijk was het incident tussen Pepe en Diego Godín. De spelers stonden met 'de koppen' tegen elkaar, toen Godín was omgedraaid liet Pepe zich op een werkelijk belachelijke manier vallen en beide spelers kregen geel. Dat gebeurde even voor de fantastische 2-1 van Gabi. De aanvoerder haalde van een meter of dertig verwoestend uit en keeper López verkeek zich op de inzet.

Het bleef een fascinerende ontmoeting. Diego Costa kreeg voor de tweede keer geen strafschop, nu na een vergadering met Pepe, en aan de andere kant volleerde Benzema rakelings voorlangs. Diego Costa ging vervolgens voor de derde keer liggen in het strafschopgebied, wéér ging de bal niet op de stip en dit keer sloegen de stoppen volledig door bij assistent-coach Burgos, die de scheidsrechter probeerde aan te vallen. Het hoorde allemaal bij het zinderende onderonsje, dat nog niet veel had gezien van Ronaldo. Een kwartier voor tijd was hij daar bijna, maar hij kopte rakelings naast. Niet veel later was het tóch raak voor de superster. Mario Suárez greep half in, Ronaldo hamerde binnen.

La Liga
Atlético Madrid
2 - 2
Real Madrid
Een gelijkspel is een terecht resultaat

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
12
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties