Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ronaldo schrijft historie in 9-1 zege van Real Madrid

Laatste update:

Granada hield in het Santiago Bernabéu 24 minuten stand. Daarna was er voor de ploeg van Abel Resino geen houden meer aan. De eerste treffer kwam op naam van Gareth Bale, die een goede pass van de teruggekeerde James Rodriguez doeltreffend afrondde: 1-0. Daarna liet Ronaldo van zich spreken. Bij de eerste treffer was James opnieuw de aangever en de 3-0 van de Portugees kwam tot stand na een fout van doelman Oier Olazabal. Op slag van rust had de sluitpost van de Zuid-Spanjaarden geen antwoord op een knal van Ronaldo: 4-0.

Granada kwam in de eerste 45 minuten niet verder dan een poging van Roberto Ibáñez na een kwartier, net naast, een schot van Youssef El Arabi op het aluminium. De ploeg van Resino begon desondanks met veel goede moed aan de tweede helft, maar het was weer Real Madrid dat het scorebord in beweging kreeg. Een prachtige volley van Karim Benzema na een hoekschop betekende de 5-0. Ronaldo kwam luttele minuten later weer tot scoren. Het voorbereidende werk was van Bale, de Portugees mocht ongehinderd raak koppen: 6-0.

Na nog geen uur spelen verscheen al de 7-0 op het scorebord, de tweede van Benzema, en leken dubbele cijfers zonder meer haalbaar voor het team van Ancelotti. De oefenmeester greep de tussenstand aan om Asier Illarramendi, Javier Hernández en Jesé Rodriguez speelminuten te gunnen. Een fout in de defensie van Real Madrid zorgde ervoor dat Ibáñez er nog 7-1 van kon maken, maar Granada moest in de laatste zes minuten nog twee tegendoelpunt incasseren. Captain Diego Mainz werkte een voorzet van Luka Modric in zijn eigen doel en Ronaldo bepaalde de einstand in het Santiago Bernabéu: hij kopte raak na voorbereidend werk van Modric. De Portugees maakte voor het eerst vijf doelpunten in één wedstrijd.


-
Wie wordt topscorer van de Primera División?

Meer nieuws

Robin van Persie gaat in op vraag of hij ooit trainer van Feyenoord wordt
0
Ongekend: Leverkusen behoudt ongeslagen status door goal in minuut 97
25
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord ontwaakte
10
Live meepraten in de Ligue 1: Paris Saint-Germain - Le Havre
2
Live meepraten in de Premier League: Aston Villa - Chelsea
3
Dusan Tadic schittert voor Fenerbahçe, dat Galatasaray niets toegeeft
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties